donderdag 2 januari 2014

Vlieland

donderdag 2 januari
We zijn gisteren het jaar en de dag goed begonnen met het boeken van een reisje.

Met Dokter Deen over Vlieland. We zagen een arrangement en zijn gecharmeerd van de serie.
Noch nooit op Vlieland geweest en dat is dan ook het laatste eiland van Nederland wat we toch wel een keer gezien moeten hebben. Dus achter de computer en hup het was zo gepiept.
Dus Vlieland maak je borst maar nat de Kolhammers komen u bestormen.
Verder gisteren een rustig dagje beleefd. Begonnen met een flinke wandeling om een frisse neus te halen en vervolgens een kapucijnerschotel gemaakt.

Even mijn spelletjes gedaan op de computer en een paar van mijn facebook vrienden verslagen.
Bezoek gehad en in de avond nog even op bezoek geweest en weg was de eerste dag van het nieuwe jaar. Vandaag gaan we naar het bronnenbad en dan even benzine tanken in Duitsland. Zijn we dan toch dicht bij en die centen kunnen we zo even meenemen. We hebben al in drie weken niet getankt dat heeft al heel wat geld opgeleverd......maar eens is de tank aan een vulling toe en dat is dan vandaag.
Morgen is onze traditionele nieuwjaarsvisite bij de buren en dan praten we daar even gezellig bij over hoe de jaarwisseling is verlopen in Kolham. Toen we gisteren door het dorp liepen hebben we samen de conclusie getrokken dat het netjes is verlopen. Alle rommel was over het algemeen al netjes opgeruimd en er waren dit jaar gelukkig geen vreugde vuren. Het was rustig in Kolham en hopelijk blijft dat zo in 2014.
Ik wens jullie een fijne dag vandaag en de groetjes.



Geen opmerkingen: