maandag 27 januari 2014

utopia

maandag 27 januari
De halve garen in Utopia.....dat Nederland daar zo gek op is...... Las in de krant dat het ook al is verkocht.
Kassa voor Mol.....het is weer mooi voor hem. En die gekken laten zich er voor gebruiken.
Volg het niet elke dag, maar af en toe moet ik het wel even zien om op de hoogte te blijven na een aantal minuten ben ik er al snel weer klaar mee. Wat een gehakketak en een gejammer en dan die arme koeien die ook nog mishandeld worden. Had bij aanvang al een paar op het oog die het nog niet eens volhielden tot het eind van de maand en ja hoor die liggen er al uit.....gelukkig want anders was de hele groep al te gronde gericht volgens mij. Nu moet dat onnozele mens met haar grote bek er nog uit.
Het is een toestand......ze willen een nieuwe maatschappij oprichten en dan komen ze met allemaal bestaande dingen en weten geen nieuws te vinden. Er is maar één die nog probeert een nieuwe weg in te slaan en dat is de dakloze op zijn blote voeten en die houd het ook het langs vol volgens mij.
Dit is hem...hij heeft inmiddels een kale kop.

Kan het vuurtje een beetje hoger?

Oh wat een ellende hè. Harold is vertrokken uit Utopia. Harold, de man die er mee koketteert iedere dag een broodje shoarma in het gezicht te proppen. Har heeft het na drie weken wel gezien met het opbouwen van een nieuwe ideologische maatschappij. Heimwee, suikerziekte, overgewicht, peesontstekingen aan zijn voet en een ernstig gebrek aan broodjes shoarma nekten hem uiteindelijk. Maar hij heeft in die drie weken wel het nodige achtergelaten hoor. Om de man op een goede manier uit te zwaaien richting totale vergetelheid hebben we hier wat beeldmateriaal voor u onder elkander gezet. Want het is niet niks natuurlijk, zo'n onzeker avontuur.
Instant update: Nog meer ellende. Religekkie Andrea blijkt 'een vieze vuile scheinheilige tiefushoer' (dixit haar bloedeigen dochter).
Voor Lindy komt er nu een nieuwe deelnemer in de plaats. De groep is druk aan het overleggen of de nieuwe deelnemer gelijk onderdeel van de groep mag zijn of dat ze hem of haar eerst moeten ontgroenen.
Veel Utopia-volgers begrijpen het vertrek niet. "Ze stond net nog een stopcontact te maken. Dus ik denk niet dat ze weg gaat hoor. Waar komt dit opeens vandaan?", reageert iemand. "Wat jammer. Ze is de leukste inwoner van Utopia", vindt een andere kijker.
Lindy zal een afkoopsom moeten betalen om uit Utopia te mogen vertrekken. Hoe hoog deze afkoomsom is, is nog een beetje onduidelijk. Het zou ongeveer om 10.000 euro gaan.
Check hier live de beelden van Utopia.
Het is ook nog wel vermakelijk om al die onnozele types zo bezig te zien. 
We gaan even weer kijken vanavond. 
Groetjes en een fijne dag. 

Geen opmerkingen: