maandag 20 januari 2014

Bloody Monday

Maandag 20 janauri
Het is vandaag Bloody Monday. Voor hen die het onderstaande filmpje bekijken met een nuchtere maag is het geen goed begin denk ik. Maar goed we zullen het er mee moeten doen. Het is niet anders de zwartste en donkerste dag van deze winter. De hele wereld dompelt zich onder in ellende veel sterkte vandaag.




Zo heb je het overleefd?
Wij hebben gisteren een hele leuke middag beleefd in de Fraeylemaborg te Slochteren. Daar was een nieuwjaarsconcert van een heel leuk koor die allemaal oude liedjes zongen en er werden gedichten voor gedragen. Geweldig en dat in dat prachtige gebouw.

Jammer dat vandalen vorige week de potten die op de rand van de muur staan er afgegooid hebben met als gevolg dat ook de kettingen en de paaltjes allemaal meegegaan zijn. De potten van wel een paar honderd jaar oud zijn helaas erg beschadigd. Nu zit er een afzetlint langs de kant. Erg jammer dat zoiets weer is gebeurt.
Het koor kwam uit de omgeving van Kolham.
Het is genaamd "Mien Laive Tied
Gestoken in oud Hollandse kleding zagen ze er heel mooi uit en het klonk ook nog geweldig.

Het was genieten en dan ook nog de fietstocht van Kolham naar Slochteren en terug.
Dat alles op een zondagmiddag in januari. Kom je thuis en zie je de margrieten bloeien op 19 januari dat is ook al zo bijzonder.
Vandaag is het flink aanpoten. Moet een bezoek afleggen in het kader van mijn vrijwilligerswerk en voorbereidingen treffen voor een bestuursvergadering voor morgen ochtend.
Na deze bestuursvergadering direct in de auto naar Groningen voor nog een bezoek.
Ben je met pensioen en krijg je het nog druk ook. Maar goed ik doe het zelf.
Had ook andere afspraken kunnen maken. Maar ik vindt het leuk en daar gaat het om.
Mensen ik wens jullie een fijne Bloody Monday.......sterkte

Geen opmerkingen: