vrijdag 3 januari 2014

benzine

vrijdag 3 januari 2014 
960e blog. Nog 40 te gaan en dan wordt het één keer per week.
Gisteren was een leuke dag. We zijn naar het bronnenbad geweest en het was er nog lekker rustig.
Toen we rond 12 uur vertrokken kon je er bijna niet meer verkeren zo druk.
Na de koffie zijn we heerlijk gaan badderen en vervolgens even naar Duitsland gereden om onze tank te vullen. Met een verschil van 13 cent op een liter en dan bijna daar zijn kun je met een bijna lege tank dat geld toch niet laten liggen. We hebben het wel direct weer uitgegeven, want we zijn er ook gelijk maar gaan eten.
Foto ARAL Tankstelle Friedhelm GroeneveldJa bij Friedhelm Groeneveld is het goed tanken. De man is zo gewend aan Nederlanders dat hij ook al een aardig woordje spreekt.
Altijd even gezellig om op 40 kilometer afstand even in het buitenland te zijn. Na nog wat boodschappen gedaan te hebben zijn we weer naar huis gegaan en hebben ons het daar genoeglijk gemaakt en hebben een aantal wassen doorgedraaid. Is dat ook weer aan de kant.
Vandaag wordt besteed aan winkelen het huis even een goede beurt geven en op bezoek bij Max zijn tante in Nog. "s avonds hebben we de traditionele nieuwjaarsvisite van het pleintje en deze keer is het bij Hendrik en Marion de directe buren. Dus we kunnen als we flink onder invloed van de drank zijn wel kruipende naar huis. De eerste dagen van het nieuwe jaar worden hier goed besteed en zijn steeds erg gezellig.


Zo ik ga aan de slag.
Een fijne dag wens ik jullie toe en tot morgen als ik het redt.........vanwege alle drank.
Groetjes 

Geen opmerkingen: