maandag 7 oktober 2013

kunst in de kas

maandag 7 oktober 
Wat een leuke inspirerende en creatieve manier om kunst tentoon te stellen.
We waren in Erica.
Kom kijkenKunst in de KasEven een moment van ontspanning voordat het evenement losbarstKunst in de Kas 2011In elke kas was naast kunst ook volop vermaak en vertierHet was gezelligheid troefDe schoonzussen Plenter-Stevens zijn vanaf het begin betrokken bij Kunst in de Kas en zo te zien met veel plezier
Een mooie manier om de kassen te laten zien, het dorp te promoten en de kunstenaars hun kunstwerken te bekijken. Er was enorm veel belangstelling voor en we hebben genoten van alles.
Wat een mooie zondagmiddag.

Het schilderij hier boven is van Max zijn neef die hij onder andere daar had hangen.

Bij leven en welzijn gaan we volgend jaar weer. Maar dan langer. We weten nu wat het is.
Zaterdag heb ik bijna de hele middag achter de computer gezeten en heb ik geproefd hoe slecht Ryanair is of hoe onhandig ik ben met het boeken van een vliegreis bij Ryanair.
We wilden een vliegreis boeken naar Barcelona vanaf Eelde. De volgende maand stop de vlucht namelijk en we dachten we gaan nog even heen en weer voor 45 euro. Dus ingelogd en alles geprobeerd te regelen.
Alles bij elkaar werd de eind rekening ruim 300 euro en dat tegen het einde van de hele sessie die je moet doorlopen. Vervolgens even gekeken op een site voor een weekje Barcelona inclusief hotel.
Die zitten er tussen van € 800,00 en dan is een vlucht met Transavia vanaf Schiphol aanzienlijk goedkoper.
Dus hebben we de sessie maar afgebroken en afgesproken dat we voorlopig nog even niet naar Barcelona gaan. Maar eerst naar Berlijn. Eind november begin december. Met de hogesnelheidstrein.
Daar kijken we naar uit.
Het was gisteravond heel gezellig bij Hennie en we zijn weer helemaal op de hoogte van onze handel en wandel. We hebben even weer geproefd van de tocht naar Santiago. Hennie haar mooi fotoboek bekeken.

Zo dit was weer wat nieuws vanuit Kolham. Een fijne dag allemaal.

Mijn dagkalender heeft weer een mooie spreuk:
Als we handelen in harmonie met de dingen die we doen, ontmoeten we de minste weerstand. 













Geen opmerkingen: