zondag 1 september 2013

klaar

zondag 1 september 
We zijn klaar voor vertrek naar Bühl Zuid Duitsland.
Bühl (Duitsland)
Of het ons lukt om hier vandaag naar toe te rijden?
Dat laten we afhangen van ons zelf. We zien wel. We rijden rustig die kant op.
We zouden eerst gisteren vertrokken zijn maar om ons zelf niet over de kop te jagen en alles netjes en goed achter te laten hebben we het met een dag uitgesteld en dat was een goed beslissing.
Wat zijn we van plan in deze vakantie?
Het wordt een nostalgische rit. Van Bühl gaan we naar Pfunds in Oostenrijk. Dit was de plek waar mijn ouders altijd zo graag naar toe gingen. Vlak voor mijn vader overleed heeft hij nog tegen mijn moeder gezegd, zullen we nog even naar Pfunds gaan? Maar het mocht niet meer zo zijn.
Wij zijn ook al een aantal keren in Pfunds geweest voor een vakantie en we willen dat nog wel eens weer zien. Tevens even naar Samnaun een soort vrijstaatje in de bergen. Daar gaan we wellicht een paar overnachtingen boeken. We zien wel. Het is afhankelijk van het weer en hoe het gaat.


Aan de andere kant van deze bergen ligt Lech, wie weet rijden we daar ook nog eens langs.
Het worden 14 dagen vol verrassingen volgens mij. We verrassen ons zelf, en wat is nu mooier.
Morgen laat ik wel weten waar we zijn beland.
Het is weer zondag, dus tijd voor een stukje Gregoriaans. Zal eens kijken of er ook een stukje gregoriaans is wat door zusters gezongen wordt.
Het is geen Gregoriaans, maar wel een lied uit Bühl van de zusters daar in het klooster waar we wellicht gaan overnachten.
Een marienlied.
Een fijne zondag en de grüsse aus Deutsland. Auf wiedersehn.




Geen opmerkingen: