zaterdag 21 september 2013

feest

zaterdag 21 september
Alle jarigen van harte gefeliciteerd.
Gisteravond hebben we gevierd dat Annemiek 28 is geworden. Gezellig en fijn elkaar even weer te zien en met elkaar een avond door te brengen.
Vandaag vieren Diny en Ton dat ze 40 jaar getrouwd zijn en dat gaan we vieren in het Scandinavisch dorp.
Daarna gaan we op verjaardagsvisite bij Jenny die haar verjaardag viert.
We vliegen van het ene feest in het andere. Ook zijn vandaag Tina en Renate jarig en ik heb hun via Facebook al even gefeliciteerd en wens hun ook via dit blog een hele fijne verjaardag toe en dat we maar vaak wat van elkaar mogen vernemen.
Het is altijd mooi om een bijzondere gebeurtenis te mogen gedenken.
Het is veel mensen niet gegeven.
Daarom maar de Polenismij om in polonaise een rondje door de tuin of het huis te maken en op die manier deze feestelijke gebeurtenissen luister bij zet. Het is de karaoke versie dus meezingen kan. Wil of kun je dat niet geniet dan van de mooie tuinen van paleis Het Loo in Apeldoorn.


Gisteren het huis en de tuin even flink onder handen genomen. Het is fijn om samen te wonen. De een het huis de ander de tuin en klaar is kees. Vandaag een rustige dag en feesten. Wat wil een mens nog meer.
Mensen allemaal een fijne dag toegewenst en een goed humeur.......want:

Een goed humeur is als een tonicum voor lichaam en geest. Het is de beste remedie tegen angst en depressie.....Het is de rechtstreekse weg naar rust en tevredenheid. 



Geen opmerkingen: