zondag 9 oktober 2011

zondag

Dit was wel weer een week. Gelukkig had ik een aantal blogs voorbereidt, want maandag sloeg een verkoudheid toe. Na een geweldige zondag met Max in het Lauwersmeergebied was dit wel even een domper.
R.J. Cleveringsluizen bij het Lauwersmeer
Genieten van de natuur, het weer en lekker eten, zit er nu niets anders op dan flink in de warmte blijven en veel water drinken, rusten en verder niet te veel over zeuren. Op dit moment is het wel weer redelijk. Plannen maken voor de volgende week en nog even terug kijken op zaterdag een bezoek aan Dick en Jozé in Venray. Wat leuk zou moeten worden werd een flop.
Vol optimisme stonden we op het station van Haren om naar Venray te vertrekken.
De trein kwam we stapten in en onderweg werd medegedeeld dat er koper dieven waren geweest en dat dit vertraging zou opleveren. Nou na een stop in Hoogeveen reden we door naar Meppel maar voor Meppel stonden we stil en na een poos reden we weer terug naar Hoogeveen. Daar moest iedereen uitstappen en na een gratis kopje koffie werd verteld dat dit wel tot 12 uur kon duren. Nou we zijn weer in de trein naar Haren gestapt en om 10.30 uur kwam ik weer in een koud huis aan. Jammer van alles maar wel een ervaring rijker.
Nieuwe afspraak gemaakt met Dick en Jozé en afgesproken dat we dan met de auto komen en er om 10 uur zullen zijn.
De komende week eerst maar eens naar de dokter voor een kuur want het wil maar niet over.
Vervolgens donderdag of vrijdag een wandeling maken van het Jacobspad.
Tussen door allerlei andere zaken regelen en afhandelen. Wat kan een mens toch druk zijn.
Nou gelukkig kan dat nog.
Tot morgen beste lezers en volgers. Bedankt voor jullie respons. Ik geniet er van.

Geen opmerkingen: