dinsdag 28 februari 2012

kleding

Kleding, ja dat is de vraag, wat trek je aan. Hoe warm....of koud is het? Het regent er nogal, het weer kan erg wisselvallig zijn. Door de hoogte verschillen kan het ook qua temperatuur erg verschillen op de dag.
In lagen werken zeggen mensen. Daar staat tegenover niet te veel meenemen. Alles wat je thuis laat is meegenomen. Momenteel lees ik het boek "Ver onderweg" Een verhaal van een voettocht naar Santiago.
Geschreven door Jeroen Gooskens. Leuk om te lezen, maar tijdens zijn tocht beschrijft hij ook wat hij allemaal teveel heeft meegenomen, maar af en toe ook mist. Dus op mijn laatste tocht voor mijn vertrek ga ik uitproberen wat bij mij het beste past. De Wheelie beladen en kijken of mijn uitrusting ook klopt.
Maandag 5 maart vertrek ik vanuit Sint Jacobiparochie. Maar de kleding ligt al klaar en daar ga ik deze week nog mee experimenteren. Ademend, dat moet het wel zijn en daar heb ik voldoende van op voorraad. Want als je kleding hebt die dat niet kan, neemt het vocht op en wordt ik koud en onprettig.



Kostuums
Dit gaat het niet worden. Die tijd laat ik even achter mij.


Loslaten betekent
tijdelijk het houvast verliezen.
Niet loslaten betekent
voor altijd het houvast verliezen.
Sören Kierkegaard




Je bezit pas iets als je er afstand van doet.
Simone Weil

Geen opmerkingen: