maandag 12 augustus 2013

Yarden

maandag 12 augustus
Het wordt nu heel serieus. Vanmiddag halen Max en ik onze kleding op bij Yarden.
We krijgen nog een kennismaking en Max wordt nog verder wegwijs gemaakt in Yarden land te Groningen.
We gaan samen en wellicht mag ik ook nog even meelopen. Verder ben ik allerlei oefeningen aan het maken op de computer om mijn kennis te vergroten. Het is inspannend maar wel leuk. Na onze vakantie moeten we aan de bak. Eerst moet ik nog naar het hoofdkantoor in Almere om daar instructies te krijgen en een I-pad in ontvangst te nemen met de nodige uitleg over het programma. Gelukkig dat ik veel op die dingen werk en daar heb ik ongetwijfeld voordeel van. We zullen zien hoe dit allemaal gaat lopen.

Gisteren heel druk geweest met de verkoop van het filtersysteem voor Janny. Heb hem opnieuw op marktplaats gezet met als gevolg dat er vele reacties kwamen. Hij is tegen de avond verkocht voor de vraagprijs en ook nog aan iemand die dicht uit de buurt komt. Had hem bijna verkocht aan iemand in Someren met als gevolg dat ik hem op moest sturen en daar ben ik niet zo'n voorstander van.
Dit past me beter. Hoop dat Janny er blij mee is.
OASE Biopress Set 10000Dit is het gevaarte en hij moet nadat hij uit de vijver komt eerst worden gereinigd om hem toonbaar te krijgen.
Zet er thuis wel de hogedrukreiniger op. Het zal wel lukken.
Het wordt deze week een drukte van belang. De vijver bij Janny dichten, nadat de vissen zijn gevangen en het filter is gereinigd en dan ook nog naar Yarden en woensdag nog een keer. Donderdag waarschijnlijk het werk bij Janny af maken en dan rest vrijdag nog. Maar beter zo dan je vervelen denk ik altijd maar.
We maken wat van ons leven zolang het nog kan.

De spreuk van de dag is:
Als een man zeker wil zijn van de weg die hij opgaat, moet hij zijn ogen sluiten en in het donker lopen. 

Ter afsluiting een mooi lied van Guus Meeuwes.







Geen opmerkingen: