donderdag 1 augustus 2013

genieten

donderdag 1 augustus
De maand juli ligt al weer achter ons. We gaan nu hopelijk een mooie augustus maand tegemoet.
De eerste dagen beloven al mooi te worden met wellicht wat te hoge temperaturen.
Het was gisteren genieten. Met de trein en de fietsen naar Uithuizen dat ging prima. Het is even uitzoeken hoe het werkt om een OV-kaart op te waarderen met een een fietskaart voor een dag. Maar het is ons gelukt en de conducteur was tevreden en wij ook. Vanuit Uithuizen hebben we de Jacobsroute gevolgd tot Woltersum en vandaar hebben we het fietsknooppunten plan gevolgd naar Kolham.
Mooie route en ook gebruik gemaakt van een RUST.      Je moet de punt wel lezen. Dus staat er RUST. (punt). Mooi het rust punt bij het Slochterdiep 2 te Scharmer

Hier hebben we even heerlijk gezeten. De vrouw des huizes kwam naar buiten en zei kom hier maar zitten ik heb de koffie klaar. Mocht het zo zijn dat ze niet thuis was dan hadden we zelf koffie en thee kunnen zetten en een koekje er bij kunnen nemen. Het was hier een vrije gift voor wat je gebruikt. Na twee heerlijke koppen koffie een een koek met een gezellig gesprek zijn we weer opgestapt en enkele kilometers verder kwamen we moe en voldaan weer thuis aan. Wat een geweldige tocht en wat geeft dit een voldoening.
Zaterdag gaan we voor de gasbel tour tocht en dan is dit een mooie voorbereiding.
Vandaag is het een rustdag, even niets en lekker genieten van huis en tuin.
Tevens het een en ander uitzoeken voor morgen en kijken wat we verder gaan doen deze maand.
Dat varieert van de fietstocht naar Breda, een tocht met de auto naar Oostenrijk of een week met het vliegtuig naar Barcelona.
Wat het wordt? Dat hangt van een aantal dingen af. En gelukkig kunnen we dat nog allemaal afwegen en binnenkort een keuze maken. File:Barcelona collage.JPG
Barcelona ik verheug me er al op. Maar Oostenrijk is ook leuk!

 
Wat het wordt? Ik laat het wel weten.

Eerst vandaag lekker genieten van het mooie weer.

De spreuk van de dag luidt:
Huilen kan de hele nacht duren, maar de vreugde komt met de ochtend. 

Een zonnige dag toegewenst.

Geen opmerkingen: