donderdag 8 augustus 2013

Intermezzo

donderdag 8 augustus
Image
Het was hadstikke gezellig met Connie op het terras bij Intermezzo in Haren.
Het eten was top, de koffie was top en de bediening helemaal top. Daar weten ze wat een goede bediening is. Steeds even vragen of alles naar wens was en overal oog voor.
We hebben afgesproken dat we dat nog eens herhalen.
Bij Janny hebben we een plan de campagne gemaakt en volgende week dinsdag beginnen we met de klus.
Heb geprobeerd een paar vissen te vangen, maar het is gebleven bij twee en het begon enorm te regenen.
Dus de vissen komen er volgende week dinsdag als eersten uit en dan het water. Vervolgens gaan we een bult grond achter uit de tuin halen om die in de vijver te stouwen. Als dat gebeurt is en de rommel wat is opgeruimd gaan we het nieuwe waterornament plaatsen en dan heeft Janny haar tuin weer voor elkaar.
Volgens mij moeten we woensdag er ook nog wel aan besteden. Het weer moet wel meewerken, want bij regen gaan we dit dus niet doen.
De voorzieningen voor de vijver zoals een waterpomp e.d. staan inmiddels op Marktplaats en daar is nu het wachten op een bod. Een installatie van een jaar oud heeft driehonderd euro gekost voor 100 euro ik ben benieuwd of het resultaat heeft.
Vandaag gaan we maar eens even boodschappen doen en groente en aardappels kopen bij Dallinga.
Als het weer een beetje mee zit nog wat snoeiwerk verrichten en dan het ook maar meteen afvoeren richting de gemeente. Is alles weer netjes.
Maar we doen het vandaag maar eens rustig aan.
Morgen gaan we op een feestje. Mijn tante Coba en oom Tinus zijn dan 50 jaar getrouwd en daarvoor zijn we uitgenodigd om het met hun te komen vieren.
Dat doen we.



Restaurant de Wiemel is de plek. Mooie locatie en goed van eten en drinken.
We laten ons verrassen.



Wordt het buiten zitten bij de vijver of binnen bij de open haard. Wie zal het zeggen. Zaterdag weet ik wat het geworden is. Dan laat ik het weten.

De spreuk van de mens:
Het leven van de mens heeft op elk moment behoefte aan ritme en harmonie. 

Een fijne dag en de groetjes





Geen opmerkingen: