vrijdag 16 augustus 2013

heggenschaar

vrijdag 16 augustus
De tuin van Janny is klaar. Gisteren de laatste zaken geregeld en nu is het aan Janny zelf om nog wat plantjes te planten die ze een bestemming moet geven.
Vandaag hier in de tuin aan de slag. De heggen moeten worden geknipt. Het is mooi weer om alle heggen even langs te gaan we zijn al voor een derde klaar maar moeten de rest ook nog even doen.
Vanmiddag alles even wegbrengen naar de stort. Daarvoor hebben we zakken gekocht bij de Action om het wat eenvoudiger af te kunnen voeren. Daarna of morgen de auto een flinke beurt geven, want die is de laatste dagen erg smerig geworden. Zowel binnen als buiten.
Dus er liggen weer plannen voldoende de actie blijft er wel in hier.
Tussen door moet ook nog eten gekookt worden en dat moet weer worden opgegeten om de motor draaiende te houden en er moet ook nog gewassen worden. Alles moet binnen in huis ook spik en span zijn, want volgende week gaan we een weekje weg en dan willen we een schoon huis achter laten.




Dit is het gereedschap voor vandaag.









 Dit zal het eindresultaat worden zullen we maar hopen.

De spreuk van de dag luidt:

Laat kleinigheden je gemoedsrust niet verstoren.....Het leven is te kostbaar om te worden opgeofferd aan onbelangrijke zaken van voorbijgaande aard.....negeer het onbeduidende!

Een fijne dag.




Geen opmerkingen: