maandag 19 maart 2012

aan de slag

Ja na al die dagen uit huis wordt de boel toch stoffig en blijft de was liggen. Dus vandaag is het poetsen, wassen en strijken. Dat geeft ook ruimte om eens even weer na te denken.
Zo over het afgelopen weekeinde.
Max en ik zijn naar een leuk hotel geweest in Boekend bij Venlo. Maashof heet het. Leuk hotel nog geen jaar oud. Veel activiteit rond het hotel, want er zijn visvijvers waar mensen mogen vissen op forel. Tevens kun je er solextochten maken en straks kun je er naar de Floriade die op een paar kilometer afstand begin april van start gaat. Wij zijn zaterdag op bezoek geweest bij Dick en Jozé in Venray. Dick en Jozé hebben ons een hele gezellige dag bezorgd.
Foto FotoFotoFoto
Dit is het hotel en de visvijvers met de solexen.
Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen, want er zit een GPS in die de route aangeeft.
We hebben afgesproken dat we nog een keer gaan om de Floriade te bezoeken en een tocht met de Solex te maken.
Zaterdag hebben we nog een mooie wandeling gemaakt en kwamen we langs een Galerie waar we hebben genoten van de mooie kunstwerken van allerlei aard. Twee kunstwerken wil ik jullie graag laten zien.
Dit wordt even nagenieten vandaag van het gezellige en fijne weekeinde. Verder zal het deze week druk worden, er moeten veel dingen geregeld worden en dat gaan we dan ook doen. 
'
Je vordert al een beetje en je vraagt je met verbazing af hoe het mogelijk is dat jouw stappen je al tot hier gebracht hebben. Je bent meerdere keren gevallen, maar je kon steeds weer opstaan. Met het gewicht van je rugzak heb je geen problemen meer, de rug heeft zich gerecht. Je voelt je sterk en gezond en je weet dat je verder kunt. Neem de tijd om om je heen te kijken en alles in je op te nemen wat zich aan je voordoet. Laat je verrassen door al het onbekende. Wordt één met jouw voetstappen op het pad, het getik van de stok op de keien. Geniet en ben blij dat je hier zo mag zijn. Wat eerder een droom was wordt werkelijkheid. Je bent onderweg. Bonnefooi wordt BONNE_VOIE.


De langzame ziet meer.
Sten Nadolny

Geen opmerkingen: