zondag 2 september 2012

2 september

zondag hier komt hij weer met mooie plaatjes een stukje gregoriaans uit het Stift Heiligen Kreuz.
Vandaag even nog rust om ons voor te bereiden op de klussen die de komende week moeten worden aangepakt. Gisteravond wilden we naar een concert van het Noord Nederlands Orkest aan het meer van de Blauwestad aan het Oldamtmeer. Maar door alle werkzaamheden die we verricht hebben en de verkoop activiteiten op marktplaats is het er niet van gekomen. Helaas.......maar mijn broer en schoonzus zijn wel geweest dus ik verneem nog wel hoe het geweest is.

 Gratis openluchtconcert Blauwe Stad


  • 1September 2012 | Blauwestad | Blauwestad | 19.30 uur

concert details

GenreCrossover
DirigentHans Leenders
ZangErik Mesie
ZangSyb van der Ploeg
ZangChris Zegers
ZangErwin de Vries

programma

Beatles-arrangementen van Tom Trapp en liedjes van Ede Staal gezongen door Erwin de Vries
Voor het vijde achtereenvolgende jaar verzorgt het NNO een openluchtconcert aan het Oldambtmeer in Blauwestad. Wij trakteren u op een proeverij uit twee programma’s die we in september brengen. U hoort een selectie uit ‘The Beatles are back’ met zangers Syb van der Ploeg, Erik Mesie en Chris Zegers. De bekende Groninger streektaalvertolker Erwin de Vries warmt u alvast op voor het Ede Staal-concert. Vanzelfsprekend met de mooiste ‘laidjes’ van onze geliefde Groninger volkszanger.

Biografieën

Hans Leenders
Syb van der Ploeg
Chris Zegers
Erwin de Vries
 Dit programma hebben we gemist. Maar de volgende maand doen ze het nog eens dunnetjes over in de schouwburg Oosterpoort in Groningen dus er is nog een kans.  
Tot morgen allemaal. 

Geen opmerkingen: