vrijdag 1 maart 2013

1 maart

vrijdag 
Vandaag naar Megen. Wordt daar rond de klok van 16 uur verwacht bij de zuster voor een retraite weekend. Van vandaag tot zondagmiddag. Lijkt me heerlijk even bij de zusters te zijn.
Vanuit de parochie waar ik ben opgegroeid ben ik gevraagd of ik mee wilden. Ben er vorig jaar 2 keer een week geweest maar nog nooit een weekeinde. Dat moet wel bijzonder zijn, want dan mag je op zondagochtend met de zusters koffie drinken in hun slot. Ben benieuwd of dat klopt. Maar ik kan zonder meer genieten van de prachtige omgeving daar. Het beloofd ook nog een beetje mooi weer te worden.
Ga deze keer met de auto want er heeft mij iemand gevraagd of hij mee mocht rijden. Die persoon ga ik dan maar even halen uit Stadskanaal en dan vervolgens het gaspedaal in trappen richting Megen. Moet in twee en een half uur te doen zijn. We nemen onderweg nog een kopje koffie en gaan zorgen dat we rustig aankomen.


Het is even een paar dagen vegetarisch. Zie hier het filmpje.
Een fijne dag allemaal en tot morgen. De komende twee dagen heb ik thuis alvast klaar gemaakt en zal veel informatie bevatten over het klooster. Maandag zal ik verhalen over hoe het geweest is. 
Groetjes 

Geen opmerkingen: