zaterdag 19 januari 2013

19 januari

zaterdag
He ik zit nog helemaal in de muziek uit IJsland.
Nog even een mooi nummer.
En dan?
Gisteren is de nieuwe koelkast gekomen en kunnen we de spullen weer goed bewaren. De andere koelkast werd wat te krap en af en toe moest er wel iets buiten de koelkast bewaard worden. Nu is het gelukkig koud dus het was niet zo'n probleem. Maar nu kan alles er weer in en hebben we weer veilig voedsel.
Gisteren ook nog weer even naar het onderzoek instituut geweest voor een bloedafname en een vragenlijst invullen. Even verwend met een kopje lekkere koffie en een leuk gesprek en vervolgens even de stad in geweest. Had me een nieuwe mobiele telefoon aangeschaft en daar moet vind ik wel een hoesje om. Ook weer gelukt. En dan de visite bij mevr.. Riepma. Het was toch weer zo gezellig en zij is zo geïnteresseerd in alles. We hadden het over de toestand in de wereld en ze had een hele mooie uitspraak.
Ja Bert.....WE GAAN VAN WELVAART TERUG NAAR WELZIJN. Vond ik wel mooi om even aan het papier toe te vertrouwen. En vervolgens gaan we vanochtend eens weer even koken. Met dit weer is het goed eten in de bonensoep...dus dat wordt het.
 Hier gaan we van smullen.
Daarna maar eens een flink stuk lopen want het is wel een goede maag vulling.
Een fijne dag allemaal en tot morgen.

Geen opmerkingen: