zaterdag 13 oktober 2012

13 oktober

Het liep even anders. Liet ik gisteren weten dat het inrichten geblazen was. Nou de man van het parket vond het verstandiger om nog even te wachten en er vandaag mee te beginnen.
Het was een hele operatie en om al dat werk niet te verprutsen hou ik me maar aan het advies.
Even een impressie hoe het is gegaan en is geworden.



Dit was tijdens het schuren. Er is een groene container vol afgekomen. Vervolgens is het gevoegd en daarna weer geschuurd. donderdagmiddag is het in de olie gezet en toen was het drogen. 's nachts mocht ik er met sokken aan over heen lopen. Met blote voeten zou het vlekken opleveren. Dus dan maar sokken aan.
Liep de held op sokken door het huis te spoken.  
Vrijdagochtend is de man nogmaals geweest om alles te polijsten en vervolgens moest het nog tot vanochtend rust hebben
Het zag er vrijdagochtend voor het polijsten zo uit.





Alles kan er weer in wat er nog over is, want maandag a.s. komen de spullen van Max er in.
Dan is het huis ons huis. De verhuizer doet maandag morgen zijn best en dan hebben we het maandagmiddag voor elkaar. Kunnen we dan beginnen met dingen samen aan te schaffen. We denken nu al dat we een allegaartje hebben aan stoelen en dat is ook zo.
Maar we willen het eerst eens aanzien en dan een besluit nemen wat we aan gaan schaffen.
Morgen maar eens even naar Max zijn huis om daar te kijken wat we kunnen doen ter voorbereiding op de verhuizing. Kasten leeg halen en wat spullen overbrengen wat de verhuizer niet doet. Vandaag is het inrichten in Kolham. Gordijnen wassen en er weer voor hangen meubels herplaatsen enzovoort. Ruimte maken voor maandag opdat de verhuizers de boel neer kunnen zetten.
Het gaat nog steeds goed, de planning wordt nog steeds ruim gehaald en het is ook beter dat je de zaken voor blijft het geeft een goed gevoel. Lieve volgers en lezers een fijne zaterdag en tot morgen.

Geen opmerkingen: