zaterdag 20 augustus 2011

toch maar even naar de dokter

Als ik straks wordt gestoken door insecten en mijn lichaam reageert zo als nu, is het maar goed te weten wat ik het beste kan doen.
De huisarts heeft het bekeken en geeft alleen maar een compliment. Mijn lichaam reageert perfect op de vreemde stoffen. Wel heftig, maar eigenlijk normaal. Voor de toekomst is het wellicht te overwegen om pilletjes te kopen en als er dan een reactie is die in te nemen. Voor nu het beste koelen.
Nou dat gaan we dan maar doen. Mocht het volgende week nog zo zijn dan terug komen.
Goed dokter. Een fijn weekeinde.
Nou dat was het dan. Een mens moet wat lijden. Ach niet te veel aan denken. Lezen in het boek van Ina.
Heb hem bijna uit. "Laat Loes maar lopen" Deze vrouw heeft gelopen van Delft naar Santiage de Compostela  van 4 april tot 8 augustus 1996. Leuk om te lezen. Wat een ervaringen. Kan er alleen maar mijn voordeel mee doen. Was van plan om onderweg te gaan camperen, maar na een proef thuis en wat ik in dit boek lees. Dacht het niet. Ga me toch anders voorbereiden.
Vandaar het boek gekocht "Geef nooit op" Dit is een boek geschreven door Robert van der Wolk. Hij heeft een heel slecht gezichtsvermogen en is diabeet en heeft toch de pelgrimstocht gemaakt. Lijkt me interessant om te lezen hoe hij dat heeft gedaan. Leuke tip van Irna mijn vroegere collega. Bedankt Irna.
Geef nooit op

Geen opmerkingen: