vrijdag 10 juni 2011

ballonvaart

Mijn collega's hebben mij op mijn laatste werkdag een ballonvaart aangeboden. Was helemaal verrast, maar ze hebben me ondervraagd en ik heb nergens op gelet en spontaan een keer laten vallen dat ik dat heel leuk zou vinden. Wat een verrassing dat je dat dan krijgt aangeboden. Greetzz voerde de ballonvaart uit. Gebeld en gemaild en een datum geprikt. Woensdag 8 juni was het dan zo ver.
Locatie zou Groningen worden, het was niet van dat mooie weer de hele dag. Bewolkt en af en toe regen.
Toch kreeg ik om 15 uur een sms en mail dat het door zou gaan. We zouden vertrekken vanuit Drachten en de piloot was Hylke. Nou op naar Drachten. Daar aangekomen bleek het een hele grote mand.
We gingen met 18 personen en de piloot.
Vervolgens begon de opbouw op het industrieterrein



Nadat er een heleboel lucht was ingeblazen en de brander zijn werk deed en er niet teveel wind meer was gingen we los. Geweldig wat weer een belevenis. Bedank collega's dit zal mij nog lang bijblijven. Het was fantastisch.


Het gevoel alsof je een vogel bent. Je ziet ook bijzondere dingen. Reeën die door het veld lopen, maar ook een echtpaar dat heerlijk in het bad zat te genieten van de avond.....geloof dat het een hotspot heet in de tuin.
Geweldige huizen ook en mooie vergezichten. Maar aan alles komt een einde. Zo ook aan deze vlucht.
Na een veilige landing was het meehelpen om de ballon weer goed in de wagen te krijgen. De mand weer op de kar en we konden na een luchtdoop waarbij ik luchtbarron werd van Midwolde vertrekken.
De boer op wiens land we geland waren kreeg nog een fles champagne en vond het ook leuk om ons zijn veeschuur te laten zien. Vervolgens weer naar huis en op bed verder gedroomd van een vaart in een luchtballon. Nou jullie willen weten natuurlijk waar ik allemaal ben geweest.........helaas dat hou ik allemaal voor mezelf.
Het was geweldig.....lieve collega's bedankt voor dit mooie kado.

Geen opmerkingen: