zaterdag 24 december 2011

gewandeld

Gisteren hebben we een rustige dag beleefd. uitgeslapen, rustig ontbeten, koffie gedronken en vervolgens gegeten. snijbonen met een speklap en aardappelen. bitterkoekjespuddinkje na. Tijdens het eten en daarna hebben we gekeken naar de uitvaart van Vaclav Havel die zondag is overleden. Een hele indrukwekkende bijeenkomst. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar de bungalows van de familie.
Liggen tegen het terrein van Klein Vaarwater aan in de duinen.

Nadat we die gevonden en bekeken hebben zijn we over Klein Vaarwater gelopen en door het zwembad, de supermarkt en het restaurant. geweldig wat een faciliteiten en ziet het er allemaal keurig uit.
Een recreatiepark met veel stacaravans, huisjes en grote woningen met inpandig zwembad.

Vervolgens gewandeld naar de Heksenhoed het strandpaviljoen van Buren. Daar zijn ze flink aan het bouwen. Bij navraag bleek dat er een geheel nieuw paviljoen wordt gebouwd.

Het moet rond de Pasen klaar zijn, men wil dan in 1 dag over. Het oude paviljoen zal dan worden verplaatst naar klein vaarwater en daar dienst doen als jeugdhonk. Leuk al deze ontwikkelingen.  Morgen gaan we weer naar het strand om te kijken naar het strandzeilen.

Geen opmerkingen: