maandag 4 februari 2013

4 februari

maandag
Zo dit is de eerste dag dat Max rustig kan bijkomen en niet naar het werk gaat.
 Zo kun je het ook bekijken, maar dat doet hij/wij niet.  Vrijdag konden we ook al bijkomen, maar dat voelde nog niet zo. Hij/wij was/waren steeds bezig met zijn afscheid. Het uitpakken van kado's en het lezen van al die vele kaarten en brieven. Zaterdag hebben we een rustig dagje beleefd en even genoten van het mooie weer door een flinke wandeling te maken.
Gisteren zijn we voor het eerst naar het museum geweest. Max heeft zijn museum jaarkaart kunnen gebruiken en geactiveerd. Het Drents museum is het geworden. Wat een prachtig museum is dat.
 Deze tentoonstelling loopt momenteel en was prachtig.
Natuurlijk ook de vaste tentoonstelling bekeken en het gebouw wat geheel is gerenoveerd. Zeer de moeite waard. En nu we beide een museum kaart hebben loop je makkelijk ook even naar binnen.
Vandaag gaan we verder met de zaken ordenen. Wie moet een speciaal bedankje en ook alvast voorbereidingen treffen voor de belasting aangifte. Ja dat moet ook weer en daar kunnen we nu rustig voor gaan zitten en allerlei afwegingen maken. Kortom druk druk voor een pensionado.
We nemen ook even de tijd voor een mooi muziekje.
Het Duo Pensionado.......(dat zijn wij niet hoor) speelt prachtig en zingt er ook nog bij. Recuerda.
Het andere duo Pensionado...(wij dus) gaan genieten vandaag.....jullie ook hopelijk.
Een fijne dag allemaal groetjes en tot morgen.


Geen opmerkingen: