donderdag 14 februari 2013

14 februari

donderdag
Wat een leuke ochtend was het gisteren. Max en ik zijn op de koffie geweest bij Jantje (mijn zus) zo noem ik haar steeds. Ik deed maandagochtend mee aan een spelletje op de regionale omroep en toen ik verloren had belde Jantje mij gelijk na die tijd op. Dag broer....".wat leuk dat ik je op de radio hoorde ".
Was haar reactie.
We hebben even gepraat en direct een afspraak gemaakt voor een kopje koffie.
Gezellig.
Dit was gezellig bijpraten over alles en nog wat.
Vanuit Jantje haar huis kijk je zo de wijde wereld in richting het ouderlijk huis van mij waar ik toch ruim 25 jaar van mijn leven heb gewoond. En Jantje kan zo heerlijk praten. Ze zegt altijd. Kijk daar stond je vader dan te zwaaien met een rode zakdoek en dat was het teken voor mij dat de koffie klaar was en ik werd verwacht. Dit zijn toch leuke verhalen. Op de terugreis nog even door de omgeving getoerd om even oude herinneringen op te halen.  de toren met kerk van Onstwedde

De boerderij hier boven haalden wij altijd eieren en hierboven is een café en winkeltje daar deden we vroeger wel boodschappen. Hier tegenover woonden wij. Het was leuk even aan het verleden te ruiken.
Verder hebben Max en ik nog de hele dag genoten van onze toffe aankoop van dinsdag. We hebben ieder een sleutelhanger gekregen met de auto er op. Die ligt op de tafel en we kijken er steeds naar als we zitten te eten. Het is nog even wachten, maar een begin is er. Maandag lever ik mijn auto alvast in, zijn we die kwijt.
Ruimt weer lekker op.
 dag Yaris. Altijd Toyota gereden en nu stap ik over op Mazda. We hebben gereden in een Toyota RAV4, maar die mocht niet in de schaduw staan van de Mazda die we nu hebben gekocht.
Zo weer genoeg geleuterd. Groetjes en tot morgen. 

Geen opmerkingen: