donderdag 30 augustus 2012

30 augustus

Donderdag 30 augustus de verjaardag van de buurman geboren in het jaar 1956 dit maak je maar één keer in je leven mee dat je geboren bent, maar ook dat je 56 jaar wordt. Gerrit Jan een fijne dag en vanavond zien we elkaar op je feestje.
Het was gisteren een prachtige zomer dag. Het werd tijd voor een vrije dag en dus gingen we naar de kust.
Een dagje Schiermonnikoog. Om 7 uur weg naar Max in Glimmen en vervolgens naar Lauwersoog en vandaar met de boot van 9.30 uur naar Schiermonnikoog.
Hij stond er niet.....weggehaald......zijn bouten waren doorgeroest......hij stond wankel en kon ongelukken veroorzaken als hij zou omvallen. Dus volgende keer gaan we de monnik weer begroeten. Na een kop koffie met appelgebak en slagroom die we wel verdiend hadden na de wandeling van de boot naar het dorp zijn we verder gelopen richting het strand. Daar hebben we heerlijk zitten kijken over het strand en zitten praten met een man die de hele zomer op het eiland woont. Hij heeft vele dingen vertelt hoe het daar allemaal werkt en wat hij zoal doet. Vervolgens zijn we langs het strand gelopen en via de badweg naar de vuurtoren gelopen waar we het huis van de man hebben bekeken. Alles keurig in de verf en afgewerkt. Wat een plekje heeft die man. Daarna door de duinen terug gelopen naar het dorp en tegen 17 uur daar een patatje genomen met een kroket en een ijsje en vervolgens weer naar de boot gelopen. Om 18.30 uur vertrok een extra boot die was ingezet in verband met de drukte. Rond 20.30 uur waren we weer in Glimmen en konden we terug kijken op een geslaagde dag.
Home

En vandaag gaan Max en ik zijn huis alvast wat opruimen. Spullen naar de stort brengen en afvoeren naar de kringloop.
Een fijne dag tot morgen.

Geen opmerkingen: