zaterdag 11 mei 2013

Kaarten voor Ameland

zaterdag 11 mei
Wat veranderd de wereld toch snel. Ging je vroeger met de boot naar Ameland dan moest je voor het loket een kaartje kopen. Lange rijen. Het zelfde voor de parkeerplaats met het uitrijden. Lange rijen voor de betaalautomaat. Tegenwoordig regel je dat thuis. De kaartjes koop je online en daar scan je hem even en alles is geregeld. De techniek staat voor niets.
Vandaag nog even verder door het huis en de tuin en alles is aan de kant. Morgen het beddengoed nog even doordraaien en alles is klaar.

Pier Holwerd
Het gebouw met de boog is nieuw gebouwd en daar kun je heerlijk even over het wad kijken.





Bestel uw bootkaart(en)

U kunt online bootkaartjes kopen voor personen, fietsen, bromfietsen, karren, groepen en verschillende voertuigen. De e-tickets voor het zomertarief zijn het hele jaar geldig, de e-tickets voor het basistarief zijn geldig van 1 januari t/m 31 maart en van 1 oktober t/m 31 december in het jaar van aanschaf. U koopt altijd retourkaartjes.

OVERTOCHTVERVOER
    
HEENREIS

Personen / Inzittenden


VOLWASSENE(N)

VOLWASSENE(N) 65+

KINDEREN 4 T/M 11 JAAR

KINDEREN 0 T/M 3 JAAR

Wanneer u 65 jaar of ouder bent krijgt u reductie op het normale personentarief. Op verzoek moet een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden bij de controle.
De overtocht voor kinderen tot en met drie jaar is gratis. De aankoop van een kinderkaart kan alleen in combinatie met minimaal 1 bootkaart voor volwassenen.

Extra meenemen

FIETSEN

BROMFIETS/SCOOTER

(FIETS)KAR






Geen opmerkingen: