zondag 3 maart 2024

walgelijk

 zondag 3 maart 2024

Walgelijk is het hoe die formerende partijen zich presenteren. Als een stel pubers kraaien ze van alles over elkaar in de media. Dan bij de ene talkshow en dan bij de ander. Maar om tot een besluit te komen ho maar. Wel als er een besluit genomen is door het demissionaire kabinet kritiek leveren lekker vanaf de kantlijn.


Maar om aan de bak te gaan ho maar. Laat men in godsnaam stoppen met deze waanzin. Die Wilders is de grootste misbaksel die er bestaat die moet direct aan de kant gezet worden en die Omzigt er bij. Die mierenneuker valt me ook heel erg tegen. Maar we modderen nog wel even door denk ik. Ik wil me er niet langer aan ergeren en kijk liever naar andere dingen.  

Het bezoek van Enna en Dick was gezellig we hebben ons reilen en zeilen even weer doorgenomen en onder het genot van een kopje koffie/thee en een plak zelfgebakken cake de tijd doorgebracht.


Alle lectuur weer uitgewisseld en zo vloog de middag voorbij. Dinsdagochtend was het tijd voor de kapper en ben ik weer gekortwiekt Woensdagochtend hebben we onze paspoorten aangevraagd en dat ging nog niet zo eenvoudig bij mij. Had koude handen en daardoor konden mijn vingerafdrukken niet worden gescand.

Maar na veel handen wrijven en allerlei andere kunstjes is het toch gelukt en kunnen wij het paspoort tegemoet zien in de loop van maart.

Woensdagavond het ik weer een gezellige avond beloof met Groei en Bloei en een leuk bloemstuk geschikt. Weer een paar leuke technieken geleerd.



Donderdagochtend ben ik naar de huisarts geweest om toch te praten over mijn geheugenverlies. Het blijft me bezig houden en ik wil graag verder onderzoek. Hij heeft overleg gepleegd met de neuroloog en ik krijg een uitnodiging voor een vervolg onderzoek. Hoef me niet bezorgd te maken het lijkt allemaal goed. We wachten af. Zaterdagmiddag zijn we op bezoek geweest bij Kerbof in Delfzijl. Een wandelgenoot van ons werkt daar en had ons attent gemaakt op de open dag van dit bedrijf. Geweldig om zoiets te zien en wat heerlijk om zo gasvrij te worden ontvangen.

En zo zijn we al weer bij een nieuwe week. Morgen ga ik een loopfiets uitproberen en naast de gebruikelijke dingen gaan we vrijdag aan de Alleta Jacobs wandeling mee doen in Sappemeer.

Hoe dat geweest is laat ik volgende week weten. Dit waren dan eerst onze belevenissen  we gaan vandaag de tuin in om die klaar te maken voor de komende tijd.

Tevens gaan we wassen de bedden verschonen enz.

Het wordt een werkzame zondag met mooi weer. Een fijne zondag wens ik jullie allemaal toe beste volgers en hopelijk lezen jullie mijn blog de volgende week weer. Vandaag sluit ik nog een keer af met een vrolijk Mexicaans muziekje. Teatro Principal



Geen opmerkingen: