zondag 17 maart 2024

aan de slag

 zondag 17 maart 2024 

Aan de slag is de titel. Dat konden we ook wel de afgelopen week. Er is een nieuwe activiteit in het dorpshuis, heb er al eens aan meegedaan. Sjoelen en bingo een tegen de paasdagen een bloemstukje maken. Deze week maar overgeslagen genoeg activiteiten in en rond het huis. Max moest naar de kapper en er kwam een installateur langs voor het inmeten van een rol schuifdeur.


Verder een paar keer naar de kerk geweest om de klok bij te stellen en wat voorbereidingen te treffen voor de vrijdag. Heel Holland doet. Plotseling kregen we het idee om eens weer naar het bronnen bad te gaan in Bad Nieuweschans.



Dat hebben we dan ook gereserveerd en zijn donderdag naar Bad Nieuweschans gegaan en hebben daar de hele dag liggen badderen en geluncht. Het was een heerlijke dag met mooi weer. We hebben genoten. 









En vrijdagmorgen ben ik samen met Cobie de buurvrouw naar de kerk gegaan om onze bijdrage te leveren aan Heel Holland doet. We hebben als vrijwilligers met elkaar aangedrongen bij het bestuur om hier werk van te maken en dat is gelukt. Het geld kwam vlot binnen en de kerk is er helemaal van opgeknapt. Zelfs de wethouder kwam om de handen uit de mouwen te steken en we hebben met elkaar een leuke gezellige en bovenal een hele productieve dag beleefd. 


En zo was het weer tijd om een blog te schrijven en dit is dan het resultaat. 

Volgende week ga ik me weer toeleggen op DOS en waarschijnlijk ga ik naar een lezing van Groei en Bloei over Grassen en Schaduw planten. 

Donderdag wordt het pensioen ontvangen en vrijdag gaan ik door het bos van de Fraeylemaborg om mijn kennis op te frissen. Dit alles met het oog op de komende expositie en de te verwachten rondleidingen. 

Zaterdag is er een opschoon dag en doe ik mee om het zwerfafval rond het winkelcentrum in Hoogezand op te ruimen. 




Zo zie je maar je kunt altijd wel aan de slag. Als je maar wil en kan is er altijd wel wat te doen. 

Een hele fijne week allemaal lieve lezers en bedankt voor jullie mooie reacties. 

Ik sluit af met een liedje uit de oude doos. J.l. Woensdag waren een aantal deelnemers aan de wandelgroep na afloop van de wandeling in de keuken aan het zingen. Prachtig wat mooi en dat bracht me op het idee van het onderstaande lied. 

Ik trek mijn wandelschoenen aan gezongen door Eddy Christiani De titel is Falderie Faldera

Geen opmerkingen: