zondag 2 juli 2023

the party is over

 zondag 2 juli 2023 

De Party is over. Zoals beloofd zou ik laten weten hoe het feestje was ter ere van onze neven hun 40e verjaardag. Nou het zou in de stijl van de jaren 80. Een telefoontje naar Paljas en Petra had al wat voor ons klaar liggen. 


We kwamen aan met de auto en stapten uit en ze waren zeer verrast. Wat is dit kregen we te horen. Max kreeg gelijk de opmerking of hij Adriaan was van het duo Bassie en Adriaan. Het was een geslaagd feestje. Met barbecue en zoveel andere lekkere dingen. We hebben genoten. 

Verder is Max de afgelopen week nogal eens geplaagd door Hartritme stoornissen en soms erg lang. Maar we hebben wel onze gebruikelijke werkzaamheden en activiteiten kunnen doen. Max moest wel zijn fitnesochtend afzeggen, dat ging niet. Woensdagmorgen hebben we wel gewandeld. En ik heb gezwommen donderdagmorgen 's middags zijn we op bezoek geweest bij Janny in Eemdelta en Zaterdagmorgen bij Janneke in het Zonnehof. 

Vrijdagmiddag zijn we naar de opening geweest van de tentoonstelling in de Fraeylemaborg. 

Dit is een tentoonstelling van Tamara Muller. Met als titel UIT DE KLEI. De tentoonstelling is tot en met 24 september. 



En dan zitten we weer in een nieuwe week met nieuwe zaken. 
De kapper mag even weer aan de slag op dinsdagmorgen. Dinsdagmiddag gaan we bij een collega van de borg op bezoek woensdag weer wandelen en donderdag hebben we een fietsclinic in het dorpshuis. 
Eerst uitleg over de fietsen de regels en andere zaken en dan een lunch en vervolgens een fietstocht van ongeveer 15 km. Lijkt me leuk en gezellig. 
Op vrijdag ga ik naar Zuidbroek voor een overleg van DOS. in het MFC. 
Ben heel benieuwd wat dit allemaal is. 
Ben toegetreden tot de club die een dorpsloket wil vormen voor ons mooie dorp. 
En dan wordt het al weer tijd om een nieuw blog te schrijven. 
Ik wens jullie een fijne week toe. Ik sluit af met een stukje muziek. 
De symphony No 1 in C major DIE 4 Weltalter.  Van Carl Ditters. 
Groetjes. 

 




1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie ook een mooie week toegewenst