zondag 23 juli 2023

regen

 zondag 23 juli 2023 

Regen dat brengt ons de komende dagen veel groei hoop ik. 


Vandaag zijn er twee mensen jarig die me dierbaar zijn. Allereerst Janny die weer thuis is in Wagenborgen. Na een aantal weken revalidatie is ze weer thuis en probeert daar weer de draad op te pakken. 


En dan Daniëlla de dochter van mijn oud collega. 27 jaar al weer. 

En dan Daniëlla de dochter van mijn oud collega Vera. jaar. 

Alle twee van harte gefeliciteerd en heb een hele fijne verjaardag.

Waar blijft de tijd.

De afgelopen week was het af en toe druk. Zo ben ik voor controle bij de tandarts geweest woensdagochtend en direct daarna de dorpswandeling gemaakt en vervolgens door naar de gehoorspecialist voor allerlei gehoortesten. Daar was het resultaat dat ik gehoorapparaten moet.

Er is keuze genoeg maar nu even welke. Dat ga ik op proef uitproberen. Als het allemaal goed gaat dan laat ik ze a.s. vrijdag aanmeten voor een proef van 3 weken. Donderdagochtend stonden we al op tijd bij de fietsenmaker om onze fietsen voor een onderhoudsbeurt te brengen. Geen ruil fiets dus heeft de fietsenmaker ons naar huis gebracht met het busje. Vrijdagochtend heeft hij de fietsen weer terug gebracht en kunnen we weer vele kilometer vooruit hoop ik. 

En toen was het vrijdag en hebben we gezellig met Enna, Jantje, Dick en Jenne gegeten bij de chinees in de Groeve. We hebben heel wat zaken besproken met elkaar. En gelukkig hebben we afgesproken dat we dit er in houden. Mevrouw Riepma was ook altijd van de partij maar helaas die is ons ontvallen. Maar we hebben het nog een aantal keren over haar gehad en zullen haar nooit vergeten. 


En dan de tuin. Op dit moment bloeien de lelies toch zo geweldig. We genieten volop. 



Een lust voor het oog. 
En zo zitten we weer in een nieuwe week. Morgen ons pensioen. Dinsdagmiddag op bezoek bij mevrouw Helder in Assen nog voor haar verjaardag. 
Woensdagochtend wandelen en daarna lunchen met buurvrouw Catri. 
Tussendoor wat aan de tuin doen, want de heggen moeten geknipt worden. Ben al begonnen de afgelopen week maar deze week hoop ik de klus te klaren..
Ach en dan ga ik weer een blog schrijven. 
Zit momenteel tijdens het werk achter de computer te luisteren naar de mooie werken van Tomaso Albinoni. Wat prachtige muziek. 
Ik zal proberen wat te laten horen en daarmee sluit ik dan ook af. 
Groetjes. 



 



Geen opmerkingen: