zondag 1 maart 2020

rust

zondag 1 maart 2020 

Rust is de titel deze keer. Ja we hebben ons zelf wat rust toegedeeld. 
Iedere ochtend rustig opgestaan en rustig aan gedaan. Max is voor een routine bloedonderzoek geweest en alles was goed. Hij is voor controle naar de oogarts geweest en dat was ook goed de oogdruk was gedaald naar 14 terwijl hij voor de operatie rond de 40 zat. Moet over een half jaar wel weer komen voor controle maar hij heeft zich nu een nieuwe bril aan kunnen laten meten en die zal de komende week klaar zijn. 
Het bloemschikken was ook leuk afgelopen woensdagavond. We hebben een mooie violen krans gemaakt. Kijk eens wat een mooie creatie. 
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Donderdag was de geboortedag van mijn vader. We zijn even naar het graf geweest en hebben die even schoon gemaakt en een kaarsje aangestoken en hebben vervolgens koffie gedronken bij mijn broer. Schoonzus was er even niet. Die was met haar schoonzus in het ziekenhuis omdat haar broer een ingreep moest ondergaan. Vrijdagmiddag hebben we een mooie wandeling gemaakt over de akkers van Zuidlaren.Afbeeldingsresultaat voor zuidlaren
We zijn begonnen op de brink en zo naar Schuilingsoord gelopen en vervolgens langs de weg weer terug. Afbeeldingsresultaat voor zuidlaren

Afbeeldingsresultaat voor zuidlarenHet hoofdgebouw van de kazerne wat nu een bedrijfsverzamelgebouw is. Hier heeft mijn tandarts een praktijk. Afbeeldingsresultaat voor zuidlaren
Vervolgens kwamen we weer bij het Brinkhotel en zijn we weer in de auto gestapt en naar huis gereden. Een heerlijke wandeling was het.
Gistermiddag heb ik gewerkt in de borg. We verwachten eigenlijk geen gasten en wonder boven wonder zijn er ongeveer 15 personen geweest. Het was heel gezellig. 
Nu is het al weer zondag en begint er een nieuwe week. Gistermiddag heeft onze TV het begeven dus zullen we zo snel mogelijk achter een nieuwe aan moeten, want wij kunnen niet zonder TV. 
Wellicht gaan we vanmiddag nog even op zoek in de stad Groningen. 
We kijken nu tv op de slaapkamer en die doet het ook wel, maar toch is het mooier om in de kamer te kijken. De komende week wordt ook rustig. Maandagmiddag krijg ik samen met een aantal collegae van de Fraeylemaborg een rondleiding door het depot van de Van Diepen Stichting. Lijkt me heel interessant. Woensdagmorgen doe ik samen met Bea de bloemen in de borg en verder zien we wel wat er op ons pad komt. Het weer zal wat beter worden en dat zullen we maar hopen er is zoveel regen gevallen dat het hier en daar wel een zwembad op de landerijen lijkt. 
Ik zal in mijn volgende blog laten weten welke tv we hebben gekocht. 
Het wordt een grote en ook een Oled. Maar ja dan is het de vraag welk merk en wat is groot. 
Ik laat het jullie weten. Een fijne week toegewenst. 
Ik sluit af met een stukje klarinet spel. Het is het concert in A major K 622 van Mozart. 
 

Geen opmerkingen: