zondag 15 maart 2020

spannend

zondag 15 maart 2020

Het was spannend zaterdag. Allereerst of de wedstrijd wel door zou gaan. Heel veel dingen zijn niet doorgegaan. Beurzen gesloten, bijeenkomsten afgelast, sportwedstrijden die niet doorgaan. En ik kreeg bericht dat met een aantal beperkingen de bloemschikwedstrijd in Ureterp wel door ging.
Er waren 52 aanmeldingen en het publiek wat zou komen werd afgezegd. Toen wij arriveerden waren er een kleine 30 personen want de anderen hadden afgezegd. Alles was keurig geregeld en er was een overvloed aan koffie koek en later op de dag een voortreffelijke lunch. De tafels waren extra ver uit elkaar gezet en we moesten alle materialen gebruiken die waren neergezet. Ik had mij opgegeven bij de beginners en daar waren er 5 van. De andere aanwezigen deden mee in de gevorderden groep.
Het was een belevenis en tot mijn grote verrassing heeft de jury mijn werkstuk gekozen en werd in de eerste. Dit is het werkstuk Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem en plant
En de prijs was een mooie vaas.
Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken
Maar o wat hebben de gevorderden mooie stukken gemaakt.
Kijk maar de volgende foto is de winnares van de gevorderden te zien en ik op de achtergrond.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen en binnen
Het was een fantastische dag en een groot compliment aan de organisatie zoals ze alles hebben georganiseerd en overal rekening mee hebben gehouden.
In de middag kregen we een nog een demo van Roxanne van Schellen. Geweldig wat een mooie stukken die vrouw maakte in korte tijd. Ik zal een aantal tonen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: plantAfbeelding kan het volgende bevatten: etenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoonAfbeelding kan het volgende bevatten: plant en buitenGeen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Wat hebben we verder gedaan de afgelopen week. Ach de gebruikelijke dingen. Gewerkt in de tuin voor zover dat ging in verband met het weer. Op verjaardagsvisite geweest. Bloemen geschikt in de borg en deel genomen aan een vergadering in de borg ter voorbereiding op de Paas fair. Het is te hopen dat het doorgang kan vinden. Er is al zoveel energie ingestoken maar ik vrees het ergste. Over vier weken is het al zover en de borg is voorlopig gesloten. We zullen zien hoe de corona zich ontwikkeld. Ik denk dat we daar voorlopig nog niet vanaf zijn.
De komende week gaan we weer bloemschikken op woensdagavond en dinsdagmorgen ga ik naar de kapper. Als alles doorgaat gaan we vrijdagmiddag op verjaardagsvisite bij mijn schoonzus en de resterende uren gaan we genieten van de serre en werken in en om het huis. Dan is het weer tijd voor de volgende blog dus hiermee sluit ik af en wens jullie een zonnige en gezellige week toe.
Ik sluit af met het bloemen duet gezongen door Anna Netrobko en Eline Garance.

Geen opmerkingen: