zondag 29 september 2019

tussen hoop en vrees

zondag 29 september 2019

De situatie van Max zijn broer is en blijft ernstig. De artsen en verpleegkundigen doen er alles aan maar hij is en blijft ernstig ziek. Het beheerst je hele leven. Maar we houden ons taai en houden elkaar er bovenop. De afgelopen week werd daar dus ook veel door in beslag genomen en even bloemschikken en werken bij de borg zorgde voor mij voor wat afleiding. Max is even naar de kapper geweest en we hebben vrijdagmiddag een stukje gefietst.....even de zinnen verzetten.
Vanmiddag ga ik weer werken in de borg en de volgende week kijken we hoe de vlag er dan bij hangt.
Het wordt een week van ziekenhuizen. Maandagochtend moet Max naar het ziekenhuis voor een onderzoek van de nieren. Natuurlijk is bezoek aan het ziekenhuis i.v.m de situatie van zijn broer gewenst. en vrijdagmorgen moeten we naar het ziekenhuis voor een Oogonderzoek van Max.
Vrijdagmiddag zwaaien we mijn broer en schoonzus even uit op vliegveld Eelde. Die gaan een weekje naar het zuiden van Europa. Tussendoor ben ik druk met bloemen. Woensdagavond bloemschikken.....we maken een Biedermeier in Herfstsfeer met bladrand.
En voor zaterdag moet ik een opdracht maken op een serveerplank. Ben al druk aan het voorbereiden. Volgende week laat ik de resultaten zien.
Afgelopen week hebben we een mooie herfstkrans gemaakt, zie onderstaande foto.
 Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem en plant
Zo, we gaan weer verder en ik maak me klaar voor een middagje borg.
Fraeylemaborg
Ik sluit af met een stukje tango muziek. Los Milonguitas

Geen opmerkingen: