zondag 22 september 2019

terug bij af

zondag 22 september 2019

Max zijn broer is volgens mij weer terug bij af. Net thuis en gisteren weer met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een zware epileptische aanval. Waar dit nog op uitdraait? Het is afwachten natuurlijk maar het voorspelt niet veel goeds.
De afgelopen week verliep verder goed. Het begin vreemd bij de huisarts. Heb een dubbele dosis bloeddruk medicatie gekregen om het naar beneden te halen maar het was zo hoog als ik het in geen tijden heb gehad. Na 5 minuten rust was er nog niet veranderd dus over 3 weken terug komen.
Woensdagochtend gezellig met Bea de bloemen gedaan in de borg. Donderdagmiddag een vergadering van het bloementeam in de borg. Vrijdag een gezellig dagje naar Schiermonnikoog.
Mooi weer voorspelt maar ja niet in het noorden en dus somber weer gehad met een frisse wind.
Maar we hebben heerlijk gefietst en gezellig gegeten en gedronken. Een geslaagde dag.
Afbeelding kan het volgende bevatten: gras, lucht, boom, buiten en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, plant, gras, boom, buiten en natuurAfbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Maar ach woensdag helemaal vergeten heb ik 's middags de schouwsloot schoongemaakt de jaarlijkse klus. Het viel me zwaar deze keer. Hoop dat ik het volgend jaar in staat ben het te doen. Anders moet er maar iemand worden ingeschakeld. Het nadeel van mij is ook, als ik er aan begin moet het ook klaar.....ik kan niet stoppen. Maar goed het ziet er weer netjes uit.
Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom, gras, buiten en natuur
En onze tuin ook. Al zeg ik het zelf.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom, bloem en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom, gras, schoenen en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, bloem, boom en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, buiten en natuur
Gistermiddag hebben we de taken verdeeld.
Ik ben op verjaardagsvisite geweest bij Annemiek de vrouw van mijn neef Sander en Max is met zijn schoonzus op bezoek bij zijn broer geweest in het ziekenhuis.
Vanmiddag gaan we naar een voorstelling van Imca Marina in Theater Van Beresteyn te Veendam
Eens kijken hoe dat is.  Hopelijk staat de situatie van Max zijn broer het toe.
En dan de komende week het weer schijnt niet zo denderend te worden, maar dat zien we wel wat wil je ook het is al weer eind september. Dinsdag middag ga ik werken in de borg woensdagavond een cursus bloemschikken in de Klimroos onder leiding van Aleida. Ik doe niet mee maar bereidt de zaak wel voor. En verder is het afwachten hoe de week ingevuld gaat en moet worden. Ik ga alvast wat voorbereidingen treffen voor het terras waar één dezer dagen de glazen inkomen.
Ga een grote opruim actie houden volgens mij. Er liggen verschillende dingen die wel weg kunnen.
Zo gaan we weer naar de volgende week zondag en verschijnt er weer een nieuwe blog.
Ik wens jullie weer een fijne week toe en hoop dat je mijn blog weer leest de volgende week.
Groetjes.
Ik sluit af met een nummer van Imca. Ach waarom ook niet we gooien er een glas wijn tegenaan.
VINO






Geen opmerkingen: