zondag 8 september 2019

onzeker

zondag 8 september 2019 

Onzeker ja dat is het. Max zijn broer is erg in de war en vrijwel niet mobiel. Waarschijnlijk wordt hij de komende week overgeplaatst naar een verpleeghuis. Dat is het onzekere voor de komende week.
De afgelopen week hebben we de knoop doorgehakt en zijn niet naar Vlieland gegaan.
Ten eerste om onze eigen gezondheid we hoesten en voelden ons niet lekker en ten tweede om de onzekerheid rond de broer van Max. Achteraf bekeken een goede keus geweest.
De afgelopen week hebben we behalve ons zelf wat in de watten legen en heen en weer naar het ziekenhuis niet zoveel gedaan. Gistermiddag heb ik wel een tweetal rondleidingen verzorgd in de borg. Vandaag hebben we niet zoveel te doen. Max gaat vanmiddag naar zijn broer om een stuk van de 24 uur in te vullen. De verpleging heeft bedongen dat er 24 uur iemand bij hem moet zijn.
Dit om de verpleging te ontlasten die een heel onrustige patiënt moet verzorgen en dat is te zwaar.
De komende week staat ook voor ons in het teken van allerlei onderzoeken.
Maandag moeten we voor een bloedonderzoek naar het gezondheidscentrum en ga ik een paar keer werken in en om de borg. Woensdagmorgen gaan we koffie drinken bij Mevrouw Riepma en 's avonds gaan we naar de opening van het theaterseizoen in Martini Plaza in Groningen. Zo komen wij de week wel weer door.
Ik was vanochtend wat laat met het schrijven van deze blog. Het is nu 11.22 uur en ik ga ook weer afsluiten.
Heb een mooi nummer van Andrea Bocelli waar ik mee af wil sluiten.
Dormi Dormi.
Een fijne week wens ik jullie toe.

Geen opmerkingen: