zondag 30 augustus 2015

Het is zo ver

zondag 30 augustus 2015 
Het is dan eindelijk zo ver. We zijn weer thuis.
Het is nog even wat behelpen, maar het grote genieten kan beginnen.
Ons huis heeft een totale andere uitstraling gekregen. En ik merk nu al de gemakken.
Alles met handig tegelparket belegd. Even knoeien met water......geen probleem even een dweil er over en weg is het.
Maar het is nog niet helemaal klaar. Dus kunnen we nog niet volledig inrichten.
Er moet nog een volledige wand worden behangen, want die was nog niet droog en moet nog even wachten voor dat kan gebeuren.
Verder moet buiten nog een volledige nieuwe dakrand worden aangebracht en moet de verwarming nog bedrijfsklaar gemaakt worden. Maar dat zijn klussen die kunnen plaats vinden terwijl wij hier
wonen

Het was gisteravond een klein welkomst feestje.
Na een hele dag ploeteren kwamen er heel veel ballonnen over. Het was heel leuk om te zien en al die mensen in de mand die je iets toe roepen. Ballon fiësta in Meerstad en dan met een gunstige wind richting Kolham. Dat gaf ons een welkom thuis gevoel, met alle belangstellende buren die als het nodig is graag even een helpende hand bieden. Het is leuk om weer thuis te zijn.
Met een grote dank aan broer en schoonzus die ons zo gastvrij hebben ontvangen en gedurende zeven weken onderdak hebben geboden.


BFM 2015

Ze vlogen allemaal over en in de buurt zetten ze de landing in rond 21 uur.
Vervolgens zijn we naar de buren gegaan om de verjaardag te vieren van de buurman zijn 59e verjaardag wel te verstaan. Gezellig en rond 1 uur vanochtend lagen we weer in ons eigen bedje.
Vandaag is het vroeg op, want er moeten nog wat dingen gebeuren...zoals het schrijven van je blog en voorbereidingen voor het eten. En vanmiddag naar de Fraeylema dus genoeg te doen.
De komende week wordt het ook druk. Er zijn allerlei activiteiten die rond het huis gebeuren. Maandagochtend wordt begonnen met het weghalen van de dakranden en deze opnieuw opzetten.
De binnenmuren zijn ook al wel zover gedroogd dat die kunnen worden afgewerkt en dan is het een vergadering hier en een vergadering daar. Jullie merken wel zo komen we de week wel weer door.
Ik ga beginnen met het klaar maken van het ontbijt. Gaan we even voor zitten.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop dat jullie volgende week weer mijn blog lezen.
Groetjes

Ter afsluiting een leuk liedje over een ballon.
The balloon song.

Geen opmerkingen: