zondag 2 augustus 2015

gastvrij

zondag 2 augustus 2015 
Gastvrij dat is in één woord gezegd de opvang die we krijgen bij broer en schoonzus.
We gaan al weer de vierde week in, Thuis schiet het op maar niet snel genoeg, we krijgen ondanks de gastvrijheid heimwee, Vrijdag zijn we er bijna de hele dag geweest om de tuin netjes te maken en alles even bij te werken. Dan kijken we en zeggen we tegen elkaar hoe lang nog. Daarover heeft de aannemer gezegd dat het ongeveer nog 3 weken nodig heeft om alles klaar te hebben. Ja en dat komt omdat wij ook nog een aantal wensen hebben neergelegd. Want eigenlijk willen we alles netjes en afgewerkt hebben. Hieronder een paar foto's van de situatie op dit moment.

Dit was de vloer toen hij nog niet gevoegd was. Dat is nu wel gebeurt zie de eerste foto's.
We gaan verder en wachten af hoe snel alles gaat verlopen. Op dit moment is de bouwvakvakantie voelbaar en ligt alles echt stil. Dat betekent dat de installateur de komende week wat zal doen en dan daarna de stukadoor weer aan de slag gaat. Nog even geduld en dan kan de grote schoonmaak beginnen.
Hier op ons logeeradres genieten we van het mooie weer en ook van een festijn in Musselkanaal waar heel veel oude schepen liggen. We zijn er al even geweest en dat gaan we vanmiddag weer doen met de stoomtrein.

Donderdag voeren de bootjes af en aan en werd een plek gezocht.
Zaterdag reden de treinen af en aan bijna door de achtertuin van ons logeeradres.

Dit is een niet alledaags tafereel, een Arriva trein in de achtertuin.
Maar de stoom trein is toch leuker.




Vandaag om 12.50 uur vertrek dit monster richting Musselkanaal en hopelijk zitten wij er dan in.
Om te genieten van Musselsail met veel festiviteiten. Volgende week zal ik er wat van laten zien.
Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne week toe en sluit ik af met een aantal zeemansliedjes, hoe toepasselijk wil je het.
.


Geen opmerkingen: