zondag 23 augustus 2015

Nog één week

zondag 23 augustus 2015
Het is afzien, nu gaan we de 7e week in. Er is weer heel wat gebeurt. Max is zo ver opgeknapt dat hij zelf de krukken weer heeft ingeleverd. Hij loopt nog wel een beetje moeilijk maar het gaat met de dag beter. De aannemer doet enorm zijn best om alle manschappen aansluitend op elkaar aan te laten werken. Want elkaar in de weg lopen dat heeft ook geen zin. Wij hebben gesteld dat we vrijdag a.s. weer willen wonen. Maar ja de schilder moet er nog in. Er moet nog vliesbehang worden geplakt en daarna gesausd en vervolgens moeten de kozijnen en deuren nog worden geschilderd.
Dus het wordt best spannend. Gisteren zijn we heel druk geweest om alles te luchten want het moet snel drogen en in huis was een vochtigheid van bijna 80 % toen we de deuren een poos open hadden staan zakte het naar rond de 50% en je kunt zien dat het stucwerk droogt. We hebben de ramen gelapt en de vloeren gedweild en dat hebben we een aantal keren herhaald. Met als gevolg dat de vloeren en de ramen spik en span zijn. We hebben er zin in en gaan er vandaag weer heen om alles te luchten en nog een aantal dingen te doen. Maar eerst gaan we koffie drinken en eten bij Janny.
Vrijdag heeft mevrouw mij, Jantje en Enna uitgenodigd om samen met elkaar te eten bij Asiri in Siddeburen en het was weer geweldig verzorgd. Zie de foto hier onder.
We gaan er binnenkort eten met Janny. Maar eerst moet het huis klaar zijn.



Bovenstaande  foto is het eindresultaat van zaterdagavond. 
De komende week wordt dus het beroemde puntje op de I gezet. 

Afbeeldingsresultaat voor puntje op de iKijk dit is hem.
Wij zullen bijna iedere dag in Kolham zijn om te zien of alles lukt en ook om waar mogelijk alvast wat voorbereidingen te treffen. Alles wat kan en niet hoeft te wachten is alvast gebeurt dit bespoedigd de in huizing en daar houden we van.
Ik wens jullie ook allemaal een hele fijne zonnige en gezellige week toe.
Ik sluit af met een prelude...dat werd vroeger gespeeld voor het eigenlijke muziekstuk aan.
Zie het dan maar zo. Deze muziek is voor onze in huizing aan.

Geen opmerkingen: