zondag 9 augustus 2015

stilte

zondag 9 augustus 2015
Het is erg stil geweest in Kolham. Alle activiteiten hebben stil gelegen. Wij zijn er twee keer geweest om de tuin wat bij te houden en in huis de lampen van het plafond te halen.
Max knapt al aardig op en we kijken uit naar de komende week en hoe dan wel de activiteiten vorderen. De aannemer zal laten weten hoe het tijdpad er uit ziet. Wij hebben aangegeven dat de prioriteit ligt bij de binnenboel opdat we zo spoedig mogelijk kunnen in huizen. Het is nog even af zien.
Vorige week zondag was het leuk in Musselkanaal met al die boten en vooral om daar naar toe te rijden met de stoomtrein. Kom je over een heel oud spoor en moet bij iedere overgang een mannetje uit de trein om het verkeer tegen te houden en stopt de trein dan weer op de overweg om het mannetje weer in te laten stappen. En je staat verbaasd van de tuinen die mensen achter hun woning hebben. Hele mooie en afschuwelijke tuinen met prachtige aanbouw en hokkerige aanbouw. Het was genieten. Ook de sfeer was prima en er was een operazangeres op het water.
 
 Ze kon prachtig zingen maar ik vond het niet echt passen bij dit evenement.

 Verder is er niet veel gebeurt. We hebben thee gedronken in Smeerling en zijn een rondje gaan rijden door oost Groningen en noord Duitsland.
smeerlingLente in Smeerling
En dan nu op naar de komende week. Allemaal een fijne week toegewenst.
Ik sluit af met een lied van Stef Bos....later.

Geen opmerkingen: