zondag 18 september 2011

We waren in Vlissingen

Max, Janny en ik zijn op vakantie geweest in Vlissingen. We zijn op vrijdag 2 september vertrokken en vrijdag 16 september terug gekomen. Het was heerlijk. Een mooi appartement met zicht op de Westerschelde. Mooi weer met af en toe een bui, maar geen last van gehad en we hebben hele leuke dingen gedaan.
Dacht dat ik mijn blog wel bij kon houden via mijn mobiele telefoon, maar dat lukte dus niet. Te meer omdat ook nog net voor de vakantie Google alle programma's ter ondersteuning van het blog ging veranderen zonder een voor aankondiging. Dat betekende dat ik alles opnieuw moest installeren. En dat is voor een leek geen kleinigheid. Ben dan ook blij dat ik weer wat kan publiceren. Zo zie je maar hieronder het prachtige uitzicht vanaf het balkon of vanuit de huiskamer. Daaronder een indruk van het appartement. Het is het 3e gebouw naast de hele hoge toren.


Omgeving | UmgebungPenthouse | PenthouseDriekamerappartement | 3-Zimmer-AppartementPenthouse niet roken | Nichtraucher Penthouse
Wij hebben hier geweldige dagen beleefd. Het eerste weekeinde was het ook echt zo druk op het strand met dat mooie weer.
We hebben natuurlijk allerlei dingen ondernomen, zijn een aantal keren naar Belgiƫ geweest en hebben over Walcheren gezworven met de bus en soms lopende.
Hierover morgen meer.

Geen opmerkingen: