zondag 29 oktober 2023

nieuwe kans

 zondag 29 oktober 2023 

Een nieuwe kans dat wordt het de komende week. Want we zijn niet naar Enkhuizen geweest. Het weer was te slecht en we hadden allerlei andere dingen. Nou we eigenlijk ik. Heb wat extra tijd besteed aan de kerk hier in Kolham waar we vanavond een viering hebben van Allerzielen. Dat gaf mij een voldaan gevoel. 

De oorlog in het midden oosten wordt steeds erger en de spanningen lopen verder op. 

Alle kansen om tot rust te komen zijn verkeken en er wordt heftig gevochten en allerlei groeperingen en landen raken er bij betrokken. Zelfs hier in Nederland staat men steeds meer tegenover elkaar en dat verontrust mij nog meer. Zelf hebben we een vredesvlag opgehangen maar dat zal ook wel  niet veel uithalen. Het geeft mij een gevoel van rust om zo te laten blijken dat we voor vrede zijn. 

Ik heb een afspraak gemaakt bij Certe voor een bloedonderzoek. Dat laat ik morgenochtend doen. Heb weer de nodige klachten en wil weten waar dat vandaan komt. Na het bloedonderzoek maak ik een afspraak bij de huisarts om verder te kijken wat te doen. 

Het bezoek aan Sien in Gasselte was gezellig we hebben weer vele zaken besproken. 

Gisteren zijn we op bezoek geweest bij broer en schoonzus. Ze vierden hun huwelijksfeest en dat was gezellig. 

Vanavond gaan we zoals gezegd Allerzielen vieren in de kerk met muziek en gedichten en kaarsjes. 

Volgende week gaan we nog even naar het kerkhof waar mijn ouders begraven liggen in Stadskanaal en steken daar een kaars op. En naar Haren bij het graf van Max zijn ouders. 

Verder vullen we de week met een vergadering een voorlichtingsbijeenkomst over oplichting middels de computer en wellicht dat we een bezoek gaan brengen aan Het Loo in Apeldoorn. De opening van de kunstmaand is woensdag maar dat laten we voorbij gaan. Nog een paar weken en dan gaan we naar Ameland om weer een week te suppoosten. 

Veel meer nieuws heb ik deze week niet. 

Ik wens jullie een fijne week toe en hoop dat jullie bij de tijd blijven. Wintertijd

Groetjes. 

Deze keer sluit ik af met een lied over vrede van Ruth Jacott






1 opmerking:

Anoniem zei

Mooi om te lezen dat jullie actief in het leven staan en op veel manieren betrokken zijn bij familie, omgeving, samenleving.