zondag 9 januari 2022

ergernis

 zondag 9 januari 2022

Ergernis dat is het. De heren en dames in Den Haag hebben ons Groningers weer eens bedrogen.

Ze dienen zich diep te schamen. Beleid makers? Nee dus. Mooie praatjes die nergens op slaan.


Even kijken in Groningen roepen ach ach wat erg en gaan op de terugweg naar Den Haag weer met andere zaken bezig en kijken hoe ze ons weer bij de poot kunnen nemen. 

Moet je hem zien staan......ik weet van niets. Hersenloos persoon. 
Die verschrikkelijke Wiebes met zijn mooie praatjes heeft al veel onheil aangericht en is af genokt vervolgens kwamen er allerlei bewindslieden en de laatste houten klaas meneer Blok de ijsklont heeft het nog even gepresteerd om voor hij af nokt een brief te schrijven dat er het dubbele uit de grond moet worden gehaald. Het is niet ander......jammer dan.......Zak de grond maar in GroningersHier heb je paus Kamp. 

En wat te denken van dat figuur hier boven kan zijn naam niet meer schrijven. 

Wat is dit voor beleid.....die Kamp heeft lang tegen gehouden dat er een stikstof fabriek moest komen. 


Die is nu bijna klaar maar ja CORONA geeft vertraging.....ik geloof er niets van. Als je ziet wat daar gebouwd wordt in Zuidbroek.... onvoorstelbaar. En nu een andere truc uit de doos.....Duitsland heeft een contract en eist zijn deel. Ik geloof er niets van.....Dat wist die Wiebes dan toch ook wel en al die anderen. 


Nee ze willen ten koste van alles dat gas uit de grond om de staatskas te spekken. Dat is toch zonde om dat gas daar in de grond te laten. We lopen regelmatig langs de gas locatie hier in het dorp en die draait al volop maanden lang. Altijd jammer dat er geen display hangt om te zien hoeveel gas er naar boven gehaald wordt. En zo beroepen ze zich op geheimen enz. enz. en wij kunnen met elkaar stikken en af en toe krijgen we een fooi. Zo kunnen we a.s. maandag 10.000 euro aanvragen. Maar ze hebben zoveel publiciteit gegeven aan dat fenomeen dat volgens mij de systemen helemaal vastlopen. 


Ik heb alles al voorbereidt maar denk dat ik er van maandag op dinsdag nacht om 3 uur maar af ga en het in ga dienen. Betalen zullen ze hoe dan ook. 

We leven op zich in een mooi land en we hebben het goed, maar er zijn situaties waar je helemaal van over je nek gaat. De stijging van de miljonairs de stijging van de armoede. Het verschil van arm en rijk die alleen maar groter wordt. Ik begrijp niet dat het gros in Nederland stemt op de partijen die dit allemaal bevorderen. Morgen wordt dan het nieuwe kabinet beëdigd, ik geef ze niet lang en wat mij betreft waren ze er helemaal niet gekomen. Maar goed Nederland ziet ze zitten. Waar we naar toe gaan met elkaar ik weet het niet. Wij hier in Groningen zakken naar beneden, maar we proberen wel boven de grond te blijven.



De afgelopen week hebben we het rustig aan gedaan. Maandagmiddag heb ik samen met Bea de borg opgeruimd. Donderdag ben ik naar de cardioloog geweest voor controle en die was tevreden hoe alles er uit zag. Nou dan moet ik ook tevreden zijn. Over 5 jaar terug voor controle en goed om me zelf denken was het advies. Blijf bewegen en zorg dat je niet zwaarder wordt. Zo ben ik weer vertrokken en heb ik de voorbereidingen getroffen voor de aanvraag van de 10.000 euro. De buren kwamen op de koffie vrijdag en gisteren heb ik de tulpen in de bakken gemaakt. Nu moet ik de volgende week nog een rij bloembollen poten voor in de tuin. Deze heb ik gekregen van de borg. Zo wordt zo langzamerhand onze tuin weer klaar gemaakt voor het voorjaar. 

De komende week gaan Bea en ik nog een keer een opruim actie houden in de borg. Dan is het afwachten wanneer we weer kunnen bloemschikken. Ik denk dat dit nog wel even duurt want de cijfers van de corona lopen erg op. We zullen zien. Donderdagmiddag krijgen we bezoek en zo komen wij de week wel weer door. 

Ik wens jullie een hele fijne week toe en hopelijk lezen jullie volgende week zondag de belevenissen weer en of het gelukt is de aanvraag in te dienen. 

Ik sluit af met een vies liedje..Het blote kont lied.   Dat past wat mij betreft het beste bij dit kabinet en de situatie in dit land. Groetjes. 



Geen opmerkingen: