zondag 3 oktober 2021

Heerlijk

 zondag 3 oktober 2021

Heerlijk dat is het om te verblijven in Dordrecht. 





Ons werd het van der Valk hotel aanbevolen en ik moet zeggen dat we daar geen spijt van hebben.





Geweldige kamer badkamer en toilet gescheiden. Geweldige keuken en mooie parkeergarage. Van hieruit is Zevenbergen goed en makkelijk te bereiken waar een oom en tante van me wonen en daar hebben we dan ook gisteren een bezoek aan gebracht. De grootste verrassing was dat mijn neef en zijn vrouw en dochters ook op bezoek kwamen. Het was gezellig en na de afwas zijn we weer naar Dordrecht gegaan hebben daar een aantal baantjes getrokken in het zwembad welke op de 14e etage is gesitueerd. De sauna en de fitnessruimte ook. Wat een luxe om op die hoogte te zwemmen. Het ontbijt was en is een feest en dit feest duurt tot maandag. 

Het begon minder mooi. Onze reis was eerst naar het crematorium in Groningen waar we de schoonzoon van een nicht van Max de laatste eer hebben bewezen. op 54 jarige leeftijd veel te vroeg overleden. 


Het was een zeer plechtige en eervolle crematie. Een voorbeeld voor velen. Blij dat we dit hebben mogen bijwonen. Vervolgens zijn we aan de rit gegaan en hebben we veel in de file gestaan en langs allerlei omwegen zijn we toch in Dordrecht aangekomen. 

Dinsdagmiddag heb ik gewerkt in de borg en is Max naar de opticien geweest met als gevolg dat hij staar heeft op zijn beide ogen waardoor het zicht dus behoorlijk is afgenomen. Dus via de huisarts een afspraak gemaakt voor het ziekenhuis waar hij in november terecht kan. 

Op woensdagmorgen hebben we gewandeld en vervolgens ons opgegeven voor de alternatieve 4 mijl van Haren naar Groningen op zaterdagavond 9 oktober . Zeer benieuwd hoe dat gaat. 


Ook kreeg ik van Phil een mail. Phil is een oud collega die in Portugal woont en ik lees elke week haar blog zoals zij die van mij leest. Nu is Phil met haar man in Nederland en had ik gevraagd als ze in de buurt waren of ze dan langs komen. Laat dat nu lukken. Op vrijdag 8 oktober komen Phil en Peter op de koffie, leuk we verheugen ons er op. Zo ga ik woensdag morgen bloemschikken en dinsdagmorgen naar de kapper en is onze week al weer gevuld. 

Heerlijk is het om zo te kunnen en mogen genieten van onze vrijheid. 

Helaas kan ik geen foto's toevoegen want mijn apparatuur waarmee ik mijn blog vandaag maak staat dat niet toe. Maar als ik maandag thuis ben ga ik mijn blog vervolmaken met wat foto's. 

Een fijne week wens ik jullie toe . Groetjes. 

Geen opmerkingen: