zondag 17 oktober 2021

de Moezel

 zondag 17 oktober 2021 






We reizen vandaag naar de Moezel. Het is een vakantie die al vanaf april 2020 in de pijplijn zit. 

Steeds uitgesteld in verband met de Corona. Maar nu zal het dan toch gebeuren. Met een voorraad mondkapjes en andere voorzorgsmaatregelen moet het allemaal lukken. 

Onze auto heeft nog twee nieuwe banden gekregen en is nog even nagekeken en zo moet het wel lukken dat we vandaag aankomen in het hotel. We laten ons compleet verzorgen het is volpension. 

Maar nu zoals beloofd onze belevenis van vorige zaterdag avond. De alternatieve 4 mijl. 

Het was een hele gezellige belevenis. We waren wel moe gestreden maar wel voldaan. 

We stonden om 19.30 aan de start en om 20.30 uur gingen wel los. Maar er was een disc jockey en die bracht de stemming er goed in dus was dat uurtje zo voorbij. 

Het was tijdens de hele tocht een groot feest. Mensen stonden langs de kant ons aan te moedigen en op de vismarkt kwam er een onthaal en vroegen wij waar de bussen stonden om ons terug te brengen naar Haren. Ach dat was niet geregeld daar hadden we zelf voor moeten zorgen. Dus dan maar lopen naar het centraal station en met lijn 5 naar Haren lukte ook best. Maar toen we weer in de auto zaten hadden we ruim 8 kilometer gelopen en dat vonden we eigenlijk best wel een prestatie van ons zelf. 
Zondag lekker uitgerust en maandag weer aan het opruimen in de tuin. 
Zo hebben we de hele week doorgewerkt en zijn nu eigenlijk aan rust toe. Dat zullen we de komende 5 dagen dan ook nemen. 
We missen dit jaar de Zuidlaardermarkt maar we zullen hopen dat die wel weer komt en dat wij er dan ook nog zijn. 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe en de volgende week volgt een verslag van onze reis. 
Groetjes. 
Ik sluit af met die schonsten lieder van der mosel. 










Geen opmerkingen: