zondag 8 augustus 2021

spannend

 zondag 8 augustus 2021

Spannend dat was het. Het onderzoek van maandagmiddag bracht aan het licht dat er drie poliepen zaten. Die zijn weg gehaald en twee waren betrekkelijk klein maar de derde was nogal groot. Die gaf waarschijnlijk ook de klachten. Het kon een bloeding veroorzaken. Gelukkig is dat niet gebeurt en een paar dagen later belde de arts dat het geen kwaadaardige poliepen waren. Een hele opluchting. 

Max is rustig aan weer begonnen te eten en nu draait alles weer op zijn gewone stand. 

We zijn weer aan het werk in huis en tuin en genieten van alles. Het weer kon wat beter maar dat is niet anders. We kregen van onze energieleverancier een mooi bericht dat we wel op NUL konden gaan met onze maandelijkse bijdrage. Maar dat doen we toch maar niet. We hebben er 50 euro van gemaakt. 

In juni was het advies nog maak er 82 euro van nu is het maak er nul van. Dit was ook mijn berekening maar je of dat uitkomt. 

We kijken wel hoe dat verder uitpakt. 

Zo hobbelen we wel door. Vrijdag hebben we een autorit gemaakt door de polders en zijn even op de punt van Riede gaan kijken naar de zeehonden. 



Maandag a.s. gaan we op bezoek bij mevrouw Riepma woensdagmiddag gaan we uit rijden met mevrouw Helder donderdagmiddag ga ik werken in de borg en zo komen we de week wel weer door. 

Ik sluit af met een liedje uit de oude doos. 

Ga mar lekker op vakantie. 





1 opmerking:

Phil zei

Fijn dat de uitslag goed was. Hele opluchting toch weer. Fijne week! Groetjes Phil