zondag 22 augustus 2021

fantastisch

zondag 22 augustus 2021 

Het was een fantastische week. We hebben soms lekker geluierd en dan weer flink wat werkzaamheden verricht. Woensdagmorgen weer samen met Bea de bloemen in de borg gedaan en we hebben gezien dat de watersnoodramp van de vorige week weer was opgedroogd en alles hing en stond er weer netjes bij. 

"s middags zijn we op verjaardagvisite geweest bij de nicht van Max in Onnen. Was ook heel gezellig. 

Donderdag voor een routine onderzoek naar het Martini ziekenhuis en dat was ook goed. 

Vrijdag is Max wezen lunchen met Jenny in Groningen in het Schimmelpenninckhuys. 

Daar heeft hij het heel gezellig gehad. In die tussentijd heb in thuis het een en ander geregeld. Zoals gestreken wat ook moet gebeuren en het gras gemaaid en allerlei andere werkzaamheden verricht. 

Gisteren hebben we de hele dag gefietst met broer en schoonzus in Westerwolde. 



We hebben koffie gedronken bij Moenicks aan de Weenderstraat 44 te Vlagtwedde. Geweldig wat een plek super, hier hebben we wel 1,5 uur gezeten. Vervolgens zijn we langs allerlei mooie fietspaden gereden mooie bossen en prachtige heidevelden. Als afsluiting hebben we gegeten bij Restaurant de Ruiten A in Sellingen. Heerlijk op het terras onze maaltijd verorberd. Met mijn broer kwamen allerlei oude herinneringen naar boven. Geweldig. 


We hebben met elkaar genoten van al het moois wat de streek te bieden heeft en het geweldige weer. 

Vanmiddag ga ik de borg weer bewaken en alle gasten aangenaam bezig houden.


Zo zijn we weer bij een nieuwe week aangeland en zullen we er weer wat van maken. Ik wens jullie een hele fijne week toe en hoop jullie de volgende week weer te ontmoeten. 

Ik sluit af met een lied van het Duo Karst. In 't Groene dal in 't Stille dal. 


Geen opmerkingen: