zondag 27 juni 2021

gezellig

 zondag 27 juni 2021

Gezellig en dat was het bij Sander en Annemiek. Sander en Mark mijn tweeling neven vierden dat ze 38 geworden waren en daar waren we uitgenodigd. Hoe oud ze ook zijn ze vieren het nog altijd samen.

 




Deze keer bij Sander en dat was gelijk het moment voor ons om hun huis te bekijken. Ze wonen er al weer een half jaar maar ja door de Corona zijn we er nog niet geweest. Prachtig ruim huis. In Kloosterveen een vrij nieuwe wijk in Assen. Ze woonden een paar straten verderop. De kinderen konden op de zelfde school blijven het is alleen een beetje verder weg. We hebben heerlijk in de tuin gezeten en het was gezellig. 

Wel kregen we net voor dat we vertrokken naar Assen bericht dat Janneke onze schoonzus voor onderzoek naar het ziekenhuis moest. Allerlei gezondheidsklachten. Ach en dan zit je daar niet lekker. Maar toen we weer thuis waren kregen we bericht dat ze weer terug gaat naar het wijkhospitaal waar ze al verbleef. In het ziekenhuis kunnen ze nu ook niets voor haar doen. Ze hebben allerlei onderzoeken verricht en zullen dat bestuderen. Volgende week zien we wel weer verder. 

De afgelopen week hebben we een bezoek gebracht aan Dick en Enna en dat was weer gezellig zoals altijd. Weer de nodige lectuur uitgewisseld koffie gedronken en bijgepraat. 

Dinsdag zijn we op bezoek geweest bij een oom en tante van mij. Mijn moeder haar zus met haar man. Beide in de tachtig en doen alles nog zelf. Een grote tuin en een groot huis. Nou petje af. 

Donderdagmorgen moest Max naar de paradontoloog en hij is met de bus gegaan en dat ging prima.




Ik ben weer voor het eerst naar het zwembad geweest en ik moet zeggen dat dit ook weer ging. Na een drie kwartier begon ik mijn zij wel te voelen en toen heb ik rustig aangedaan. Heb nu een jaarabonnement  genomen en kan iedere dinsdag en donderdag gaan zwemmen. Hou het voorlopig op alleen de donderdag. 

Verder hebben we gewerkt in en rond het huis en hebben af en toe een fietstocht gemaakt. 



Mooie tocht richting Harkstede en door het Roegwold. 

We zitten te wachten op een berichtje dat de firma Hak komt om de gasmeter te verwijderen, maar dat is nog steeds niet aan de orde. Heb een mail gestuurd dat we dat wel graag willen weten. Ben benieuwd of er bericht komt volgende week. De volgende week gaan we op bezoek bij een oud collega van Max en zijn vrouw in Appingedam en woensdagmorgen ga ik bloemschikken met Bea in de borg. Verder zien we wel hoe de week verloopt het schijnt behoorlijk warm te worden. En dan vandaag nog de wedstrijd van het Nederlands elftal. Volgens mij gaat het wel lukken dat ze verder komen maar dan?

Maar eerst krijgen we vanmiddag bezoek van een oud collega van Max met haar man. Ga zo een cake bakken en wat slagroomsoezen denk ik. Zijn in deze tijd wel lekker. 

Ik sluit af met een lied die ik hoorde van Cornelis Vreeswijk in het Zweeds. Zoals ik de vorige week al aangaf ik versta er niets van maar deze vond ik heel leuk. Het is getiteld  Turistens Klagan volgens mij betekent het een klacht van de toeristen. 


Geen opmerkingen: