zondag 4 oktober 2020

CORONA

 zondag 4 oktober 2020 

Corona ja dat gooit een hoop dingen overhoop. Zo is de bijeenkomst donderdagmiddag niet doorgegaan vanwege de toename van Corona besmettingen en de maatregelen die het cabinet heeft afgekondigd. 

Nader bericht volgt nog wanneer het wel gaat gebeuren. Had het bed wel geleverd kunnen worden. Maar we hebben het maar laten staan op de komen de week. 

Onze vakantie naar de moezel hebben we afgezegd omdat Duitsland ons niet wil hebben zonder een test en een quarantaine van een aantal dagen. We gaan maar 5 dagen dus dat heeft geen zin. 

Thuis hebben we hard gewerkt. Allereerst een schoorsteen verwijderd en daar een pijp in aangebracht voor ontluchting. En dat is met wat advies van de overbuurman prima gelukt. Dit betrof een oude pijp van een geiser die er al vanaf de bouw zat volgens mij. Maar nu de cv weg is kwam de hele ruimte vrij en hebben we die ruimte omgetoverd tot een berging inclusief oplaadstation voor de batterijen van de elektrische fietsen. We hebben het al uitgeprobeerd en het werkt prima. 



Verder heb ik de tuin wat bijgewerkt en wat weg kon afgevoerd. De restanten van de aardbeving schade weg gewerkt en wat administratief werk gedaan. 

Maandagmiddag zijn we gezellig wezen koffie drinken bij Dick en Enna en hebben prachtige kalebassen meegekregen die nu staan te pronken in onze serre.


 Dinsdagmiddag hebben we Bea op bezoek gehad en die nam een grote hoeveelheid stoofperen mee en die zijn ook allemaal verwerkt. Zo blijven we lekker bezig. Donderdag naar de huisarts geweest en we hebben besloten het medicijn die mogelijk huidkanker kan veroorzaken te stoppen. Kijken hoe zich dat ontwikkeld en als het niet gaat moet ik a.s. donderdag terug komen en anders over 3 weken. Daar ben ik dan ook per direct mee gestopt en tot op heden gaat het goed. 

In de serre bloeit de hibiscus die Max gekregen heeft van een Oud collega Jenny ter gelegenheid van zijn verjaardag uitbundig. 


Zo hobbelen we lekker door. De Corona heeft wel bijzondere invloeden. Eerst was je bijzonder als je een mondkapje droeg en nu ben je bijzonder als je geen mondkapje draagt. Het kan raar lopen. Maar ach wat neemt de agressie toch toe.....wat zijn mensen onverdraagzaam aan het worden en wat krijg je snel een grote bek. Het is niet leuk meer. Blij dat we wonen waar we wonen en gezellig ons eigen ding kunnen doen. 


En ik geloof niet meer in God maar het spreekwoord zegt. God straft. Nou dat is toch echt wel van toepassing op die TRUMP. Hij met zijn grote bek en leugens ligt nu eindelijk voor pampus. Hij heeft het nu te pakken en ik hoop dat hij het flink te pakken krijgt ook. Maar ja het gaat daar in Amerika niet best. 

Wie weet wat er nog allemaal achter weg komt. 

Ik wens jullie allemaal een corona vrije week toe en hoop dat je mijn blog weer leest. 

Groetjes ik sluit af met een Hoorn conce5rt van Mozart no 3 wel te verstaan. 



Geen opmerkingen: