zondag 18 oktober 2020

Corona

 zondag 18 oktober 2020 

Corona.......ja dat gooit veel dingen over hoop. Zo gaf ik de vorige week aan dat de commissie van de kunstmaand had besloten dat de kunstmaand doorging. Nu een week later heeft die zelfde commissie besloten om aan de hand van de stengere maatregelen de kunstmaand af te gelasten. 

Jammer maar ze hebben een wijs besluit genomen volgens mij. Heb wel 2 agenda's besteld en die worden ons toegezonden. Toch nog een herinnering aan deze vreemde en verdrietige tijd. 

Ons uitje hebben we afgelast en we hebben een mooie fietstocht gemaakt met ons huis opgevrolijkt. Toch een feestje dat we 8 jaar samen zijn. 


De borg heeft alle activiteiten voor 2020 die nog op het programma stonden afgelast. 

Ach het is allemaal wat maar als we niets doen dan kunnen we besmet raken en daar zitten we ook niet op te wachten. Hier in het noorden hadden we er tot nog toe niet veel hinder van, maar het komt nu wel heel dicht bij. Rond ons heen hoor je steeds meer mensen die wel iemand kennen die corona heeft. 

Ik heb besloten de komende weken de boodschappen te doen via de computer en ze thuis te laten brengen. Kijken hoe dat gaat. We hebben het al wel eens afgehaald maar nu laten we het brengen. 

Wij vermaken ons thuis wel en zijn druk aan het opknappen en opruimen. De afgelopen week hebben we de garage helemaal opgeruimd en voor de komende week staat de buitenboel op de rails. En bij de wasmachine moeten we een muur behandelen. 

Gisteren hebben we de gordijnen gewassen en de ramen aan de binnen en buitenzijde gedaan. Het ziet er in de kamer weer netjes uit. 

Zo komen wij de tijd wel door. 

A.s. vrijdag zouden we een gezellig etentje hebben bij ons met een aantal oud collegae. We hebben het maar afgezegd en maken op een later moment een nieuwe afspraak. Iedereen had er begrip voor. 

A.s. dinsdag wordt onze vloer geïsoleerd ben benieuwd of ze komen..........Corona. 

A.s. maandag staan we gepland voor een evaluatie in Heerenveen in het verpleeghuis waar Max zijn broer heeft gelegen......afwachten.....Corona. Er is aan dit verpleeghuis ook een corona afdeling verbonden. 

Woensdag is de laatste behandeling van mijn gezicht. Dan moet het weer genezen. Dat is ook nodig want het ziet er niet meer uit. Hopelijk heeft het geholpen en kan ik over 2 maand weer genezen verklaard worden. Als het onderzoek kan plaats vinden ten minste. Eerst de komende donderdag maar naar de huisarts om naar de medicatie te kijken. Want met mijn vergroot boezem en aorta moet dat toch wel even goed in de gaten gehouden worden. 
 


Het lijkt mijn gezicht wel. Maar deze flat komt nooit weer terug en mijn vel op het gezicht wel hoop ik. 

Hiermee beëindig ik dan weer mijn blog voor deze week. Ik wens jullie allemaal weer een fijne week toe en hou het vooral gezond. 

Ik sluit deze keer af met een oud liedje. Ik luister tegenwoordig via Spotify nog al eens oude liedjes en deze week werd ik toch even getroffen door een liedje uit mijn jeugd van de selvera's twee reebruine ogen. 


 

Geen opmerkingen: