zondag 22 december 2019

Mooie reacties

zondag 22 december 2019 

Mooie reacties hebben we mogen ontvangen van de bezoekers aan de kerstmarkt en kerstpracht in en om de Fraeylemaborg. We zijn daarvoor ook door de directie bedankt tijdens ons jaarlijks einde jaars buffet wat wederom goed heeft gesmaakt.
Hieronder zoals beloofd nog een samenvatting van al het moois.
Afbeelding kan het volgende bevatten: kerstboom, plant, tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, tafel, bloem en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: tafel, plant en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: kerstboom, plant, boom en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: plantAfbeelding kan het volgende bevatten: plant en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, kerstboom, plant, tafel en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, boom en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, tafel en binnen
Dit was een impressie van de kerstpracht nu nog een paar beelden van de kerstmarkt.


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: lucht, huis, brug, buiten, water en natuurAfbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: boom, plant, gras en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: boom en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: plant, buiten en natuur
Het waren gezellige en drukke dagen.
Maandag was het weer gewoon. De kleren terug gebracht naar de verhuur. Even een bezoek gebracht aan Wagenborgen en dinsdag zijn we naar Heerenveen geweest de broer van Max.
Daar zijn we uitgenodigd voor het kerstdiner op vrijdag en daar maken we gebruik van.
's middags zijn we naar het ziekenhuis geweest voor controle van Max zijn oog. Alles zag er prima uit en de operatie voor zijn andere oog staat nu gepland voor 22 januari 2020.
Woensdag even naar de borg voor controle van de verlichting en hier en daar de stukken van water voorzien. Donderdag het einde jaars buffet als een afsluiting van het jaar bij de Fraeylemaborg.
Vrijdag weer even naar de borg en 's middags naar het kerstdiner in Heerenveen.
Daar had de zorg het gezellig gemaakt en de man van één van de verzorgsters had het diner verzorgd.

 
We kregen een heerlijke soep, hoofdgerecht met drie soortenvlees en een heerlijk dessert. Na afloop kregen we nog een presentie in de vorm van een kersthuisje gevuld met bonbons en een kop koffie. Het was heerlijk en we hebben er van genoten.
En zo waren we bij de zaterdag aangeland. Dat was een treinreis naar Zevenbergen in Brabant.
Alles gepland en ook zo uitgekomen. Vertrek 8.21 uur en terug om 20.10 uur. Op de minuut nauwkeurig en goed geregeld. Je zit wel in totaal ruim 8 uur in trein en bus voor een bezoek van twee en een half uur maar goed je ziet ook heel wat van Nederland en de Nederlanders.
We kwamen weer moe maar voldaan thuis. Hebben heerlijke snert gegeten bij John en Lena en even weer bijgepraat en gaan dan vandaag over tot de orde van de dag.
Nou dat gaat volgens mij niet lukken, want vandaag moeten er voorbereidingen getroffen worden voor de verbouw van onze veranda naar een serre. De eerste voorbereidingen zijn al gebeurt. Vrijdag is het glas al gebracht en heb ik alle spullen aan de kant geschoven. Verder zijn er al materialen gebracht en kan de klus beginnen morgen.
Maar binnen in huis moet toch een beetje kerstsfeer gebracht worden en dus de haard maar wat versierd en hier en daar een kerststuk geplaatst. Want ja het is wel de kortste dag geweest.
Gistermorgen in de bushalte een mooie foto gemaakt van de bomen die hier langs de hoofdweg staan.

Kijk nou toch hoe mooi ze al jaren staan te pronken en hoe mooi die lucht was op de kortste dag.
Dit was om ongeveer 8 uur.
Dan is het toch ook prettig om even een sfeer in huis aan te brengen. 
Ik ga nu afsluiten en me in de voorbereidingen voor de verbouwing storten. 
Een fijne week toegewenst en ik laat de resultaten wel zien de volgende week. 
Als afsluiting heb ik de open haard maar aangestoken en draai wat instrumentaal kerstmuziek. 














Geen opmerkingen: