zondag 26 mei 2019

Dordrecht

zondag 26 mei 2019

Dordrecht......een mooie stad. Afbeeldingsresultaat voor dordrecht
Afbeeldingsresultaat voor dordrecht
Ja hoe kom je nu op Dordrecht....nou we zijn er ooit een keer geweest even door gewandeld en toen weer met de boot terug naar Rotterdam.
Nu gaan we donderdag daar naar toe en logeren we bij het Postillion hotel. Afbeeldingsresultaat voor postillion dordrechtAfbeeldingsresultaat voor postillion dordrecht
We willen graag de Biesbosch bezoeken en de Kinderdijk.

Afbeeldingsresultaat voor kinderdijkAfbeeldingsresultaat voor biesbosch
Dit zit er allemaal aan te komen de komende week. De afgelopen week was gezellig. Het middagje uit met mevrouw Helder was heel geslaagd na de tegeltjesbrug hebben we heerlijk koffie gedronken in Eernewoude en gezellig met elkaar gepraat..
Afbeeldingsresultaat voor princenhof eernewoude
Dinsdag ben ik naar de kapper geweest en woensdag was het eerst bloemschikken in de borg en vervolgens het feestje van Willem en Grietje. Dat was heel geslaagd daar aan het water bij Sassenhein.Afbeeldingsresultaat voor sassenhein harenAfbeeldingsresultaat voor sassenhein haren
Donderdag zijn we naar het UMCG geweest voor een oogonderzoek van Max.
Vervolg onderzoek is nodig dus dat wordt afwachten wat de resultaten zijn.
Vrijdag hebben we gezellig koffie gedronken bij Irene met mevrouw Riepma. Was ook gezellig op het terras genieten van het mooie weer. En toen was het al weer zaterdag en heb ik 's middags gewerkt in de borg. Daar was veel aan de hand. o.a. een oldtimer rit van een veertig tal auto's die even de borg aandeden. En vandaag verwachten ze geen mooie weer. Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk, want regen kunnen we wel gebruiken. Het is erg droog. Maar voor wat wij willen gaan doen is het niet zo leuk regen. Regen en een lentemarkt bezoeken dat is niet leuk. Maar een rit in onze auto wel. Kijken wat we gaan doen. Daarover de volgende week meer. Groetjes.
Ik sluit af met een liedje van Willy Derby.......DAAR BIJ DIE MOLEN.


Geen opmerkingen: